Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Doufám, že ta blbost nenastane.

2 0
možnosti

Vychovat jedno dítě se základním vzděláním stojí rodiče asi milion korun, dvě děti dva miliony, tři děti tři miliony a každé vysokoškolské vzdělání další milion... To dávají rodiče na oltář vlasti bez osobního ekonomického profitu. A tak děti nejsou a společnost stárne se všemi sociálními důsledky.

Není snad řešením společnosti za výchovu každého dítěte dát rodičům významnou daňovou úlevu, jak požadují lidovci? A vymírání společnosti bude zastaveno.

:-)

0 0
možnosti
PK

Může to trochu pomoci, ale nečekejte zázraky. Daň bude často už na nule a prostor není. Za mého mládí byly s nadsázkou různé kroužky nebo kurzy , výuka jazyků i když blbá, zadarmo nebo skoro zadarmo. Dnes děcka nejedou na lyže, protože chudší na to nemají. Dnes jsem ale četl, že Italky neplánují děti - důvod kariéra. \tam slevy nepomohou. Ptostě to neohlídáme a klasická Evropa končí. Howgh, domluvil jsem ...

0 0
možnosti
NM

...no já nevím ale když vidím a čtu v článku kdo je schován pod  pojmenováním....češi zneužívají atd...tak si myslím,že je to pouze pro určitou část populace a stále nabývám dojmu,že malá část se oseká v podporách a z druhé strany se to vrátí o něco více pod jiným názvem....stačí se podívat ve výplatní den do prostor Čs.pošty a je to jasné..velká spousta minority čeká až se doplní kasa pošty od plateb majoritních občanů a aby později mohly vaplácet tu naší minoritu neb k kase nic nemají...podotýkám je to z vlastní zkušenosti a stačí se jen dívat a pozorovat nálady občanů.....

0 1
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com