Anketa: Snad se komeťáci zvednou, doufají Brňané

Hokejová Kometa Brno nezačala sezónu v extralize nijak oslnivě. Po první čtvrtině soutěže se sice trochu zvedla, ale stále jí v tabulce patří poslední místo. Jaký názor na dosavadní výkony mají lidé v ulicích Brna?

Brno - Přese všechny neúspěchy, Brňané na své hokejové miláčky nezanevřeli a stále plní tribuny místní haly Rondo. Na otázku, co říkají na výkony brněnských hokejistů v této sezóně, nejčastěji odpovídali, že by mohly být mnohem lepší. „Trenérem to určitě nebude, je to v hokejistech samotných," myslí si jeden z dotázaných Jindřich Macek.

Tomáš Pecl, 17 let, Brno

Letos je to s výkony trochu slabší. Hrál jsem deset let hokej, teď už to sice moc nesleduju, ale občas zajdu na zápas. Byl jsem na jednom, který prohráli úplně šíleně. Ale je dobré, že je tam taková atmosféra. To je důležité. Mužstvo má smůlu, někdy hrají vyrovnané zápasy a na konci to úplně pokazí. Chtělo by to mladší mužstvo, protože i když má tým zkušené hráče, tak jim, konkrétně Dopitovi, ke konci často dochází síly.

 

Kateřina Šímová, 25 let, Brno

Zatím to s výsledky není nic moc. Byla jsem se podívat myslím na zápas s Českými Budějovicemi a tenkrát hráli dobře. Myslím, že dokonce vyhráli. Měli by se zlepšit a možná to nějak proředit, přivést mladou sílu. Mají samé staré hráče.

 

Jindřich Macek, 67 let, Brno 

Podívám se, kolik vyhráli, nebo hlavně prohráli. Jinak už mě to nezajímá, protože je to jiná generace. Myslel jsem si, že budou lepší, ale on ten Dopita už taky nic nehraje. Vypadá to, že půjdou do baráže. Ale trenérem to určitě nebude, je to v hokejistech samotných. Koupit extraligu určitě za pokus stálo, a když se jim to nepodaří letos, třeba to příští rok bude lepší. Je dobře, že do toho město dává tolik peněz.

 

Gábina Lipková, 34 let, Brno

Já to moc nesleduju, ale manžel občas zajde na zápas a trochu nadává. Koupili to místo v extralize a moc se jim nedaří. Asi soutěž neměli kupovat. Vím, že to je o penězích, ale zřejmě to tak úplně nefunguje.

 

Tomáš Novák, 39 let, Liberec

Já jsem z Liberce, takže fandím libereckým hokejistům. Trochu to tady ale sleduji. Mám rád Dopitu. Kamarád fandí Kometě, když už teď hraje extraligu. Vím, že měli nějaké hodně špatné období na začátku a teď se docela zvedli. Jinak jim asi neporadím, co by měli dělat lépe, to musí vědět trenér.  

 

Kamil Zelený, 20 let, Brno

Kometě nevyšel začátek, protože fanoušci na ně vyvíjeli velký tlak. Bylo to nové mužstvo a asi se nestačilo sžít. Osobně jsem velký fanoušek a doufám, že to už bude lepší. Snad budou mít hráči více klidu a půjde to. Vedení by mělo někoho přivést, ale hlavně ne nikoho ze Znojma, to se nám moc nevyplácí. Myslím, že udělali rozhodně dobře s koupí extraligy už jen proto, že Rondo je pořád plné.

 

Václav Prak

Autor: Stisk Studentský deník | čtvrtek 12.11.2009 17:05 | karma článku: 8,03 | přečteno: 1552x