Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Viděl jste Formanovo "Přelet přes kukaččí hnízdo"?

Udělat z někoho "těžce" nemocného blázna, před veřejností s mocí AB a inteligencí jeho voličů podobné té vaší je jak vidno hračka. :-/

2 0
možnosti
JK

Šíření propagandy vymyšlené za účelem odvedení pozornosti od skutečných závažných problémů je buď nebetyčná naivita, neschopnost kritického myšlení, nebo dobře placená práce.

Jediný, kdo hází diagnózami je AB ostatní to papouškují, včetně vás. Jde ale o zlodějiny, lži, ovlivňování policie a médií a mezinárodní bezpečnostní hrozbu.

Všechno co okolo kauzy řekl AB byly pouze lži, jen některé z nich následně upraveny pod tíhou důkazů, proč by tomu v tomto případě mělo být jinak, nemá rozumnou podporu.

5 0
možnosti
DH

Karma.R^ Natáčet psychicky nemocného člověka je hyenismus a kdo se k tomu propůjčí je HYENA.

1 5
možnosti
ZD

Doplnil bych, že natáčet a následně sestřihat je další těžký zářez na "čistém štítu" novinářské etiky. Všichni demokratičtí bijci bojují o demokracii na základě toho co jim bylo dovoleno shlédnout. Proč se jako první nestrhl pokřik, ať jsou ta hrozná fakta odvysílána celá ?

1 2
možnosti
DH

Skvělé karma.R^ Natáčet psychicky nemocného člověka a dávat mu návodné otázky je hyenismus a novináři, kteří se to mu propůjčí jsou HYENY.

0 3
možnosti
DH

Omylem 2x, původně se příspěvek dlouho nezobrazil, tak jsem ho napsala znovu.

0 3
možnosti
VB

V24i37l62é23m 34B75a89r91á19k

27. 11. 2018 17:18

Duševní nemoc nikdo nezávislý nepotvrdil, pouze AB st. (mající zájem na znevěrohodnění AB jr.). Takže vaše meditace jsou zbytečné.

Otázkou spíše je, proč nebyla na AB st. už navržena vazba, aby nemohl ovlivňovat spoluobviněné? Nedávno o tom mluvila i Wagnerová, exsoudkyně ÚS.

Vždyť jako obviněný se veřejně vypravil ovlivnit jiného obviněného. V právním státě nevídané.

Další podivnost je, že po mailu o únosu policie kontaktuje jeho advokáty, kteří jsou ale stejní u AB st. a AB jr. Tzn. kdyby chtěl AB st. odstranit svědka a spoluobviněného, tak by byl přímo informován o postupu policie v té věci?

5 2
možnosti
PK

P14a66v38e90l 71K41h79a94i13l

26. 11. 2018 16:10

Každý člověk, který rád dělá svou práci, je jí posedlý. To je naprosto v pořádku. Po neposedlých novinářích za chvíli neštěkne pes. A tihle dva JSOU dobří novináři. Pokud se něčeho špatného dopustili ať o tom rozhodne soud. Pokud vím, žaloba už byla podána. Uvidíme.

4 2
možnosti
ZD

Asi jste článek moc nepochopil. Autor nenavádí soud k rozhodnutí nebo se na jeho rozhodnutí neupíná jako na jedinou instanci. Otevírá debatu o hranicích lidské slušnosti a práci ne schopných ale všeho-schopných lidí. Na jedné straně se zděšením pozorujeme kam se západní etika sune a na straně druhé sledujeme jak se k tomu zaprodávají uznávaní reportéři. Je otázkou jak opravdově jim leží na jejich vlastním srdci vyřešení sporných otázek kolem pana Babiše, že jsou schopni překonat morální bariery slušného člověka. A na druhé straně jak silně bylo "vyfutrováno" zadání celé akce. Byla spouštěčem připraveného scénáře.

1 1
možnosti
PS

P36e91t46r 76S60k60á72c49e86l

25. 11. 2018 21:01

K poslední větě v článku: Kde je novinářská etika, kde je uplatnění novinářského kodexu? Jsou ještě v instituci chránící novináře síly, které objektivně hodnotí jejich práci?

Kam jsme došli...

1 1
možnosti
JP

Má pan Andrej Babiš mladší omezenou způsobilost k právním úkonům? Pokud ne, kde je problém? Pokud je nemocný a léčí se, jsou projevy jeho údajné nemoci kompenzovány. Kdyby se je medikamentózně kompenzovat nedařilo, jistě by existoval přinejmenším návrh (když ne rozsudek) na omezení jeho způsobilosti k právním úkonům. Takže jak? V čem je problém?

3 2
možnosti
ZD

Pro Vás očividně není nikde. O tom ale článek není.

0 1
možnosti
Foto

P59e25t40r 78K72a97d93l67e89c

23. 11. 2018 14:04

To mi řekněte, když tak bravurně odhalujete manipulativní praktiky u novinářů, jak je možné, že Babišovy manipulace nevidíte?

15 3
možnosti
ČP

Můžete mi prosím uvést nějaký konkrétní příklad? Abych veděl...

1 0
možnosti
Foto

Je super, že jsme (kromě jiného) i zemí psychiatrů! Sice je jediný zdroj informací o zdravotním stavu syna Andrej Babiš, ale kolik lidí je schopno diagnostikovat skrz televizi, to je dechberoucí! Renesanční národ! Ani jeho maminka toho nevěděla tolik, když neměla problém s tím, že by se syn s novináři bavil. Ale na vás si nepřijde!

Jinak je skvělé, že jste si nenechal pro sebe ani analýzu laika, který prošel kolem právnické fakulty. To je také moc hezká věc. Zastavte stíhání! Sice se na vyšetřování podílí ranec odborníků, kauza byla posouzena i nezávislým OLAFem, ale tady pán si o tom přečet v novinách!

;-D

Boha jeho, to je fakt síla, k čemu občas člověk sebere drzost.

8 13
možnosti
FN

ani nemusím být psychiatr abych vyslovil svůj názor:

poté, co byl nalezen na krajnici dálnice D1, jak tam postával a choval se nepřiměřeně. Mluvil střídavě česky, anglicky, slovensky, tvrdil, že má v autě bombu, tvrdil, že je George Clooney, že je Barack Obama apod.,“ píše se dále ve zveřejněné zprávě.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/dokument-kauza-capi-hnizdo-andrej-babis-ml-schizofrenie-zdravi-dalnic-1kj-/domaci.aspx?c=A181122_151831_domaci_jadv

toto jednání není jednání psychicky vyrovnaného člověka

12 2
možnosti