Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji všem diskutujícím. Bylo to poučné. Pravda, že jsem měla reagovat spíš pod články v době, kdy byly publikovány. Asi bych trefněji vystihla, co jsem chtěla říct. Ale zřejmě jsem ještě nebyla na blogu, nebo byla mimo republiku, kde nemám čas sledovat dění tady. Jinak paní A.A.Peldové bych nerada brala její fotografování, které se mi líbí. Taky ráda fotím, i když s levným foťákem ne tak perfektně, jako mohu vidět ukázky na místním fotoblogu.

0 0
možnosti

Paní Stínilová, redakce bohužel naše články zkrátila dle vlastního uvážení, takže mnoho jich ztratilo pointu. Zkuste si přečíst originály.

1 0
možnosti
Foto

A já myslel, že si lidi zakládají blog proto, že sami chtějí sdělit něco jiným. Anebo už předem odhadujete, že vaše blogy budou stejné jako ty, které vás nenadchly?

1 0
možnosti

J73a49n 74Š26e60s91t83á18k

11. 11. 2013 11:05

to jste ale hodně zjednodušil, někdo chce sdělit, někdo se zase předvádí, a dalšídůvodů jsou nejmíň stovky

0 0
možnosti
Foto

Pro A. A. Peldovovu: Mně se líbí hlavně Vaše články. Takové normální. Vzpomínám na ten, kde čekáte v kočárku před krámem. A taky se mi líbí, že nepodléháte davové psychóze R^

Pro autorku tohoto článku: Každá má nějaký styl a názor. Tu, kterou nemusíme, stačí neřešit; lépe je řešit křížovky...

1 0
možnosti

Dost dobře nechápu, proč teď diskutujete k článkům, které blogerky nechaly zveřejnit v Magazínu jako jedny ze svých nejzdařilejších a které se na blogiDnes ocitly bůhvíkdy (a diskuse u nich už dávno proběhla).

 

Mně ta dvoustrana trochu zklamala z jiného důvodu. Místo ukázky z blogu bych tam raději viděl krátký rozhovor s blogerkou.

0 0
možnosti
Foto

Tak já věřím, že iDNES se pochlapí a představí obdobnou dvoustranu s blogery. Chtěl bych vidět trio Polanecký - Ziegler - Hermánek. Mimo jiné.

0 0
možnosti

To je mi líto, ale věřte mi, kdybych věděla, kolik strávíte zbytečého času nad zakládáním blogu, a kdybych jen tušila, že Vás připravím o smysl "a" vůbec o všechno "tady" ... na fotografování bych nešla!!! ;-)

0 0
možnosti

Ještě že jste šla :-). Podle mně byly všechny blogy prima, ale paní autorka zřejmě nechápe, co o kráčí. Je to jedna z těch "posledních spravedlivých", co od všeho očekává hlubokomyslné filozofické úvahy - jen je v jejích blozích jaksi nenacházím ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 440x
Toulám se po cestách života už víc než půl století. Byla jsem vším možným a skončila jako důchodkyně.

Seznam rubrik