Všeho s Mírou!

Doufám, že můj mini bločík pomůže všem ženám, dívkám atd., které stále poslouchají…Ty jsi poslední dobou přibrala...

...(myslí dlouhé neurčité období), máš zajímavý účes (myslí, že máš účes jako Schwarzenegger v Terminátorovi (pozor, ne jako Schwarzenberg…i když…))!  Máš nové šaty, sednou Ti! (myslí, že ty staré, kvůli špekům už neoblékneš)! A nejhorší, co uslyšíte je: „jéjej, Ty vypadáš jako Tvoje matka!„ Tam už do závorky nic nepatří…sorry!

Manžel, přítel a milenec (ten jen pokud máte prachy, páč jste tlusté) Vám přestane odpovídat na Vaše poznámky – trochu jsem přibrala, ty šaty se srazily, do léta mám fůru času atd. A jak muž přestane odpovídat, tak automaticky souhlasí. Bacha!

Holky! Klídek! Míra je s Vámi! Jak to celé zlepšit, aniž byste se snažily během 1 měsíce zhubnout 20 kilo!

Za prvé: vyměňte partnera!

Za druhé: rozdělte si šatnu, nejen na letní-zimní, ale na velikosti 39…40-42…44-46...atd., dle českých tabulek. Buďte rády za české, jelikož francouzské tabulky stojí za houby:

ČR              40;42;44;46…

Francie       42;44;46;48…

Já bych šla asi do Italských: 2;3;4;5

Za třetí: nejdůležitější je souznít s domácím prostředí. Tudle jsem byla v koupelně a slyším takový vrzavý zvuk. Vrrrz, vrz, vrrz, vrrrrz!  Šmarjá, co je to? Koukám, načuhuji, uši nastražené jako králík a zjistím, že je to spojeno s mými pohyby. Moje kalhotky měly zpuchřelou gumu a jak se pohyby rozkládala, tak to vytvářelo ty zvuky…myslela jsem, že okolo lítá vosa.

Co se mi děje pravidelně, je, když se v koupelně ohnu, páč mi pořád něco padá (špíčky z břicha to shazují z umyvadla, včetně kartáčku na zuby), mezi umyvadlem a pračkou je pár centiMETRÚ,tak slyším hudbu:

Tadadamta..lala…tamtadamta…lalala…ta ta! A opakovaně, ale pozpátku: lalala…tamtadamta…lala..Tadadamta.  Naše pračka! …Zadkem totiž zapínám vždy čudlík start/end (on/off, začátek/konec, login/logout) …jen mi chybí password (heslo)!

Za čtvrté: nechoďte se psem k řece (pozn. Dunaj), psovi vypadla hračka z huby a skončila na schodech do vody vedoucích. Šla jsem ji vyzvednout – já blbá!!!! Schody porostlé všelijakou zeleninou, byly kluzké a pak by se schovala i Lochneska! Na kilometr bylo slyšet „bum, bum, bum!!!“ Po zadku jsem sjela po schodech do vody. Jedna ruka zachovala chladnou hlavu a držela hrdě telefon. Zkrátka tlustá mořská panna v neoprenu!

Sami posuďte (reklama na fotce je čistě náhodná):

Tukový neopren!

Za páté: pokud se Vás někdo zeptá, zda jste již začala hubnout, odpovězte: ne, ale už jsem nad tím začala přemýšlet! A kamarádky Vás neopustí, nebojte, dokud budete vypadat tlustší…

Holky, všeho s Mírou!

Autor: Miroslava Stillerova | úterý 8.5.2018 19:54 | karma článku: 19,55 | přečteno: 697x