Stojí za to nasadit....?!

difuzér? ;-) Koupila jsem si nový fén. Koupí produktu jsem byla velice zklamaná a kdyby mi netáhlo na 40, tak bych se i přiznala, že jsem to obrečela a oddupala, jako malá, ...

.....pár měsíční holčička, co jí ještě nekoupili tablet.

Měla jsem jiného, spolehlivého a úhledného přes 10 let, vešel se krásně do ruky a nevyklouzával. Přežil několik mých přítelů, i přesto, že je viděl, a vešel se mnou i do svazku manželského, tak byl stále mým vlasům věrný. Pak jsem s ním nechtěně, ale zato elegantně a džudisticky sekla o zem. A šlus.

Měl ionizátor – super věc, jen dodnes nevím, k čemu to je dobré. Myslím, že když můj taťka opravoval ten klasický, žlutý a jediný na trhu v 90 letech a pak z něj byly dva, omotané gumičkou, tak jsem se opravdu bála, zda mi to nebude poté v ruce někdy „ionizovat“ - pro mě ovšem naposled. Míval také několik rychlostí a teplot. To je pro mne to samé jako ploténka na vaření – stejně vždy používáte jen tu samou teplotu, páč  hřejí ostatní všechny a vždy stejně.

Vlastně si kladu otázku…zda on to nebyl automat? Měl příkon 1 800 W – jupíí, a kolik to vlastně je a na co to je? A jak to ty vlasy poznají, že to přikonává? Možná to funguje jako placebo – ty vlasy se prostě leknou a hned uschnou….Byl taktéž lehký a tichý – zkrátka výborný společník.

Oukej, koupila jsem si nový téže značky, byl menší, ale tak silný, že jsem si spálila skoro všechny vlasy nahoře na hlavě – celý Sam Hawkens, jen se z nich ta paruka, už bohužel, udělat nemohla. Dále je těžký, špatně se drží v ruce a po krému klouže....jejda. Má difuzér, také super věc. Párkrát ho na něj nasadíte a vzhledem k tomu, jak se to teplem roztahuje a zase stahuje, tak difuzér vydrží pár foukání a prostě upadne…je to vlastně jako v Teleshopingu, dají Vám k produktu fůru věcí „zadarmo“ a také Vám k ničemu nejsou.

Takže rodokmen fénu k ničemu , vzhled z doby monarchie, jen má výhodu, že jede na elektřinu.

Takže pozor při koupi fénu, abyste nedopadli jako já – připomíná mi to píseň: jednou vlasy sežehla si, jéééjejej….

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslava Stillerova | čtvrtek 1.3.2018 14:38 | karma článku: 24,09 | přečteno: 1367x