Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P29e25t61r 33U25g18r42i74n

4. 6. 2013 10:30

Když chce člověk něco změnit, musí začít u sebe. To platí i pro poctivost, odmítání korupce a další lumpárny. Problém ale nastane ve chvíli, kdy takto začnete podnikat. Zjistíte, že když už jste překonali ty podvodníčky a vyčůránky kolem sebe v podobě konkurence a máte klientelu, přijde stát a nahází vám pod nohy ne jeden, ale hned deset pořádných klacků. A může to být cokoliv. Změní vám DPH, provede pár kontrol, kde úplatečky jsou normou a když je odmítnete, jakože by jste měli, najdou drobnost a vykoupají vás v ní se sankcí likvidační. Pak tu máme bezohledné zálohy na daň, jeden rok se zadaří, druhý bude horší a jste rázem nesolventní, protože to málo co máte vám stát sebere pod zástěrkou zálohy na daň. Prostě je v utrácení o rok napřed. A tak bych mohl pokračovat. Popravdě, já už jsem z toho tady tak trocha otráven a než tady začínat u sebe, to raději u sebe, ale jinde. Však stát je borec, on vychcanům podmínky udělá a o ty co budou v řiti se postará. R^

1 0
možnosti
JB

Osobně musím říct, že nesouhlasím s tím, že se nevyplatí být poctivý a pracovat poctivě, že musíme počkat, až začne někdo jiný. to je dle mého názoru ten důvod, proč nám v parlamentu sedí takové množství lumpů. Všichni čekají, až začne někdo jiný. Ale přitom všichni chcete chodit k dobrému řezníkovi, kupovat dobré oblečení atd. není to snadné a není to rychlé, ale pokud děláte dobrou práci, lidé si to postupně řeknou a vy se budete mít lépe.  Bohužel je ale pravda, že spousty zaměstnanců odvádí špatnou práci, protože prostě si říkají, že je to jedno. problém je v tom, že je pořád příliš složité takové lidi vyhodit a najmout a zaučit nové, aby si ti lidé začali své práce vážit a chápali, že ji budou mít, jen když budou odvádět dobrou práci.

Lumpům to prostě nesmí procházet. V Čechách se velmi rychle zapomíná, kdo co provedl, podívejte se, kdo nám sedí na hradě a přitom před 8mi lety by si o něj nikdo neopřel ani kolo, ale najednou to jde. a takových je spousta dalších, co počkají pár let, než se zapomene a hrabou se k tomu korytu zpátky.

2 0
možnosti
JH

J36a77n 38H53l55e87d55í53k

3. 6. 2013 22:36

vyprávěl mi starý obchodník s potravinami, zařízení obchodu splácel cca 10 let, marže nízká-- konkurence vysoká a po 30 letech přenechal synovi bez dluhů. Dnes chce každý otrapa do týdne zbohatnout, podvádí, krade, nemá svědomí, čest, pak ani pověst. Nejhorší je veřejné mínění, které nahrává ""šikovným"" zlodějům- svým obdivem, viz Rath

11 0
možnosti
Foto

I70v95a65n 72M25a44r93e58k

3. 6. 2013 21:40

Zlaté byly a leckde ještě i jsou ale dělá se všechno pro to aby postupně zmizely ze světa >>>Viz  Lokomotivka ČKD Praha, Tatra Studénka i Kopřivnice , Liaz, Zetor, všechny textilní fabriky,Solo Lipník>staletá tradice, ZPS Zlín,Svit Zlín atd atd 8-o Rv

8 0
možnosti

Kdo "dělá všechno pro to"? Ty továrny, co uvádíte, neuspěly v ostrém konkurenčním boji. Tatrovka měla možná dříve dobrá auta pro Sibiř, ale SSSR už není a konkurence nezaspala. A podobně ostatní. Stoletá tradice Solo Lipník sama o sobě nestačí, zápalky umí vyrábět i jiní. Za socíku platilo, že umění je zboží sehnat, teď platí, vyrobit umí každý, umění je prodat. A pokud se ani neumí vyrobit konkurenceschopný produkt, tak se i blbě prodává.

3 0
možnosti
Foto

Výstižné!!R^ Připravme se však na dobu bronzovou, možná i bramborovou!! Chybí morálka!! Chybí poctivost!! Vytratil se řád!!!

     Kdo tohle všechno způsobil,

     kdo podal lidem ruce??

     Dělníci spolu s rolníky,

     Říjnová revoluce!!!;-€

(dělníci ani rolníci však za to nemohou!!)

4 1
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,04
  • Průměrná čtenost 1331x
Jsem věřící křestan. Mám rád lidi a chtěl bych se stát trpělivým a laskavým člověkem - bohužel mi k tomu ještě hodně chybí.

Seznam rubrik