Diskuse

Nestydím se

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

richu.ch

30. 10. 2010 5:04
no nevim,

ale pan autor by si mel napred ujasnit, jakou roli vlastne sehral Pavel vzhledem k sepsani evangelii ...

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 10. 2010 14:59
no to je ale hloupej příklad

Takže když je dneska v kalendáři Adolf, tak je to vlastně vítězství ducha fašismu,ne??? Což samozřejmě zase není tak od věci - Mussoliniho italský fašismus stál i na odkazech antického Říma a následného italského státu, který přežil tisíciletí podobně jako křesťanství - vzpomeňme jen na hrdý titul římského císaře, o který usilovali po celý středověk nejsilnější vladaři Evropy.Nic se neztratilo, ani vzpomínka na veliký Řím, ano ta drobná sekta semknutá kolem Syna Člověka, která se dokázala vždy v pravý čas přeglajchšaltovat k těm silnějším, aby jí pomohli násilně zbavit se jejich ideologických odpůrců.

Ostatně, takový drobný omyl který by se snad křesťanovi a znalci bible stát neměl - Pavel Ježíše osobně neznal, stal se křesťanem až teprve po jeho ukřižování.

0 0
možnosti
K

Kozel_

25. 10. 2010 15:03
Re: no to je ale hloupej příklad

Tak nevím, na kalendáři na stole má svátek Beáta, podobně i na jednom českém serveru. Ale fašista si najde svátek Adolfa každý den, kdy se to hodí.

Nechápu spojitost příspěvku s článkem. Autor napsal něco o své víře. Tady přijde nějaký marxista nebo fašista a začne tam cpát Adolfa, který vůbec v kalendáři není. Od něj je u Mussoliniho a pak odsoudí křesťanství jako celek. Není nad marxistické uvažování, že soudruhu.

0 0
možnosti
LV

lubanek

25. 10. 2010 14:33
Pěkné.

Zdravím.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,04
  • Průměrná čtenost 1330x
Jsem věřící křestan. Mám rád lidi a chtěl bych se stát trpělivým a laskavým člověkem - bohužel mi k tomu ještě hodně chybí.

Seznam rubrik