Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J73i97ř38í 10M58a52c24e19k

15. 3. 2013 8:02

A co vám na tom vadí? Že bylo méně času na váš oblíbený bulvár? Že jste se hned nedozvěděl, kdo koho podřízl nebo kdo se kde naboural? Pokud nechcete všechno hned vědět, nedívejte se na televizi a kupujte si noviny (den staré budou možná se slevou). Já jsem byl za ten přímý přenos z Vatikánu rád.

6 2
možnosti

Myslíte, že těch kdo přenos přivítali byla většina?

0 0
možnosti
JK

dnes rodí císařským řezem Ornela;-D

1 0
možnosti
AT

Tak už je to na světě R^:-)

(Schválně jsem se podíval až teď, abych to neměl hned z první a necítil se manipulovaný)

1 0
možnosti
Foto

Autorovi rozumím. To, že nás media manipulují je fakt. A že to spoustě lidem vadí, je taky fakt. Příjdete například na návštěvu a tam jede televize, aniž by ji někdo poslouchal, navíc neslyšíte vlastního slova. Ona je to tak zvaná podpráhová metoda-nevědomé manipulování názorů. Tam tu televizi vypnout nemůžete. Doma ano. Jenže...televize je magické okéno, jak to jednou zapnete, těžko se vypíná. Obdivuji lidi, kteří se ji dobrovolně vzdali. Na pořad o volbě papeže jsem se taky dívala a nevypnula i když čekání bylo dlouhé. Ztráta času? Jak pro koho...

3 1
možnosti
JK

někdo již před Vámi pane autore řekl  ŽIJEME VE STOLETÍ PÁRY;-D

1 0
možnosti
IJ

Na dálkovém ovladači je tlačítko vypni, stačí zmáčkout. Je to Vaše osobní rozhodnutí se nechat manipulovat. Nejsem sice křesťan, ale papeže si vážím více než našeho prezidenta, na rozdíl od něj je skromný.

11 3
možnosti
MM

M42i30l52a55n 55M76a24l77ý

15. 3. 2013 9:16

To je jako vyjít na ulici plné psích hoven, stačí se vyhnout. Tak nějak jste to myslel?

1 0
možnosti
AJ

Já autorovi rozumím.. nejde přece o papeže, jde o to, že bychom se měli odpoutat od věcí, které nás rozptylují a berou nám čas, a měli bychom se více soustředit na osobní život. Dřív bychom se o volbě papeže dozvěděli až druhý den z novin, možná - a co by se stalo?

4 1
možnosti
VK

A to je spatne nebo co? Vam vadi ze lide maji vetsi prilezitost byt informovani? Znovu opakuju, prece vas nikdo nenuti ty informace prijimat. Tak vyhodte radio, televizi a budete snad spokojena.

5 2
možnosti
VK

Vlastne jsem vubec nepochopil, co jste chtel rict. Vadi vam ze se stal papezem ten kdo se jim stal? Anebo vam vadi ze o tom psala media? Vadi vam informace o volbe Obamy? Nebo informace jako takove? Zni to uz jako klise, jenze vzdy mate moznost televizi ci rozhlas nezapnout, noviny si nekoupit a zit podle sveho.Stoji vam snad nekdo s pistoli u hlavy a nuti vas tyto, vam tolik protivne informace prijimat?

6 3
možnosti
DK

Stiftere, přemýšlím, jestli je to u vás averze vůči katolíkům či jiné omezení. Proč si toho vůbec všímáte, když vás to nezajímá, když vám to nic neříká? Není to mrhání energií?

4 1
možnosti
VN

Papež je jednou z nejvýznamnějších osob na planetě. Žádný politik nereprezentuje zájmy takové masy přáznivců , jako reprezentuje papež. Takže to , že z Vatikánu běžel přímý přenos považuji za standard. Když se Vám tento program nelíbí...můžete přepnout na jiný...sport,akční seriály nebo třeba porno. Každý ať si vybere , co je mu blízké a co jej zajímá.

9 1
možnosti
JAZ

Významná osobnost? Jak pro koho.

3 6
možnosti
MK

Přiznám se, že článku nerozumím, co vám vadí, že v 21. století se některé informace dozvíme prakticky okamžitě? Pokud ano, tak jsou pro vás 2 možnosti, buď televize implementují zpoždění a nebo si informace budpu filtrovat sami jejich příjemci, co myslíte?

6 2
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,04
  • Průměrná čtenost 1329x
Jsem věřící křestan. Mám rád lidi a chtěl bych se stát trpělivým a laskavým člověkem - bohužel mi k tomu ještě hodně chybí.

Seznam rubrik