Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Bubrak

2. 8. 2012 12:31
me se to libi

v Italii se mi dycky libilo, predjizdeni na plny, nechavani mista pro motorky, nikdo nic nehrotil, rychlost podle nalady, to jen u nas je kazdej takovej pirat a zaslouzi provaz Rv

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

2. 8. 2012 12:12
...

Hmmm...od Rima na jih je nutno si uvedomit, ze dopravni znacky, znaceni a semafory maji vyhradne informativni ucel. Hezky clanek R^!

1 0
možnosti
PK

pk08

2. 8. 2012 11:07
trefné

my byli kousek od Scalei-pro mne Itálie skončila-max. Alpy-spodek Itálie je odtrhnutý kus Afriky-se vším všudy

1 0
možnosti
OOS

Oslíčkové otřeste se

2. 8. 2012 10:55
Popis dopravy na jihu Itálie je hodně přesný

Oni jsou na silnici tak trochu ignoranti, ale nemyslí to zle jako mnohý zakomplexovaný řidič ve východní Evropě. Prostě jezdí s NADHLEDEM a OHLEDUPLNOSTÍ. Nicméně stav, kdy vám tam může kdykoliv a kdekoliv začne být na dlouhé cestě trochu únavný, musíte být pořád ve střehu.

1 0
možnosti
P

Pietrolini

2. 8. 2012 10:39
Tímto zdravím

řidiče bílého fiatu který za mnou v 7:15 troubil jako pominutý u nájezdu na Místeckou v Ostravě. Chápu že měl dva metry a fiat nízkou střechu,ale ten semafor s červenou snad mohl vidět taky...;-)

1 0
možnosti
VB

VaclavBau

2. 8. 2012 10:34
pěkné... a přesné

s tou ohleduplností s výjezdem z vedlejší ulice jste mi připomenul Řím - jenže tam to zakoušejí chodci. Potřebujete přejít rušnou ulici? Prostě do ní rozvážně, ale sebejistě vkročíte. Auta přibrzdí/zastaví, možná houknou, ale nikdo se doopravdy nezlobí - chápou, že nějak se na druhou stranu dostat musíte. Ohledupní chodci takto přecházejí ve skupinách a ne jednotlivě, aby neblokovali provoz moc dlouho. Nezažil jsem nehodu, i když netvrdím, že se nestávají. Ale místní řidiči dokází velice rychle reagovat a jsou velmi tolerantní - i když emocionální. :)

1 0
možnosti
JF

Frollik

2. 8. 2012 10:47
Re: pěkné... a přesné

Obdobně to funguje třeba v přelidněném Bankoku. Jen u nás do toho musí zasahovat mistři všehomíra Huml, Tržil, Besip atd. Ovšem v Germáníí to je obdobné. Nejdřív vymysleli ty zelené zony a teď ordinují jízdu třicítkou. Však v Práglu už se po nich opičí viz ten semafor na magistrále.

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,04
  • Průměrná čtenost 1329x
Jsem věřící křestan. Mám rád lidi a chtěl bych se stát trpělivým a laskavým člověkem - bohužel mi k tomu ještě hodně chybí.

Seznam rubrik