Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

29. 4. 2010 15:31
no nevím

moc nechápu, proč by křesťana lidé neměli rádi. Obecně mohu říci, že lidi, alespoň mne určitě, posuzuji pouze podle toho, zda se mi jeví jako slušní či neslušní. To je první síto, pak je hledisek více od sympatií přes neutralitu až po antipatii. Co mi vadí, jsou lidé, kteří mne obtěžují svými ideologickými názory.A je jedno, zda se jedná o vegetariánství nebo o náboženství. Víra je soukromá záležitost každého člověka a nemá s ní co obtěžovat druhé. Vy píšete na určité téma a musíte také počítat s diskusí a diskuse neznamená nutně souhlas.A že věřící a církve mají tendence zasahovat druhým do života, o tom není sporu. Takže v tomto smyslu jsou podrážděné reakce zcela pochopitelné. Já třeba takové moralisty kazatele ze zásady nečtu, ale zas si ráda přečtu nějaký rozbor týkající se bible či tak.Ale na pánbíčkáře jsem vysloveně alergická.

0 0
možnosti
AH

nyny.

29. 4. 2010 15:34
Re: no nevím

protože jsou to většinou pokrytci, jak pomluvit, podrazit a pak se jít vyzpovídat a v kostele zpívat co nejhlasitěji,to se mi tedy ekluje.

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 4. 2010 13:00
ale proč teda nastavovat tu levou

Neboli dobře, udeří mne do pravé, je to urážka, výraz pohrdání. Nemusím na to reagovat, můžu příjmout a být zticha.

A proč pak nastavovat tu druhou?? Říkám si o nakládačku? Nebo jako provokaci - tak to zkus, jsem připravenej si to s tebou rozdat jako chlap s chlapem??

0 0
možnosti
JS

Jenda41

29. 4. 2010 15:22
Re: ale proč teda nastavovat tu levou

Prostě to znamená, když se ti někdo vysmívá kvůli víře, tak se nebran. Já s takovými lidmi zkouším v klidu diskutovat, protože oni většinou ani neví, čemu se vysmívají. Ale pokud začnou být hrubí, je lépe to nechat být.

0 0
možnosti
A

asako

29. 4. 2010 11:44
...

Píšete: "Ale vyplatí se to, protože on dává odpuštění, čisté svědomí a pokoj duše. Bez něj bych neměl budoucnost ani naději. S ním to mám."

Já osobně mám toto všechno (kromě odpuštění - za co???) i bez Ježíše. Ale nechť mají věřící to, co jim vyhovuje. 

0 0
možnosti