Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karl Novak

27. 1. 2011 20:53
Vzdělání autorovi chybí jistě !

0 0
možnosti

Stará kára

27. 1. 2011 10:13
Možná to nepochopíte

Ale ten okruh byl stavěn proto, aby se snížila dopravní zátěž na místních komunikacích. Nejen tranzitní, ale i místní. Ovšem ten místní provoz nelze bez nájezdů na okruh převést. Proto se nad nerealizovanými nájezdy naříká.

Jinak si vás dovoluji upozornit, že ti hamižní živnostníci a podnikatelé své provozovny dokázali zásobovat i před otevřením okruhu a dokáží to i teď.

PS: Staňte se hamižným živnostníkem či podnikatelem. Je to prima život. To jen sedíte a dloubete se v nose (případně škrábete ....).

0 0
možnosti

petrph

27. 1. 2011 7:48
Ono se na to dá dívat i z druhé strany

Byl tento okruh postaven ze státních peněz,potažmo z peněz daňových poplatníků? Byl Ba dokonce, jsou na výstavbu silnic a dálnic vybírány zvláštně daně, známky, přirážka v ceně benzínu.,,,,

A nyní plně funkčně neslouží ke svému účelu,nájezdy ho dosud nespojují s těmi oblastmi,kde bylo plánováno,a jejichž občané to dlouhodobě očekávali.

To že to snad někomu nevadí, klidně to dál objíždí místními přecpanými komunikacemi, a sklonil před dalším zfušovaným předraženým výsledkem politicko-stavařské oligarchie hlavu jak za bolševika, a mlčí,ještě neznamená že jiní se nemohou  ozvat a protestovat.

0 0
možnosti

Amoniak

27. 1. 2011 9:02
Re: Ono se na to dá dívat i z druhé strany

Za to uzavření fakt žádná stavařská lobby nemůže. Tohle zfušovali místní kteří se lekli že by po nájezdu jezdila auta ...

0 0
možnosti

Amoniak

26. 1. 2011 23:01
Hurá

To je ale zajímavá snůška frází. A co jste nám chtěl sdělit? Že Vám nájezdy tak nějak vaděj?

Víte, uzavřením nájezdů žádná doprava nezmizela. Jenom jezdí po místních komunikacích, dráž, pomaleji, s větším množstvím exhalací, s větším rizikem nehod. A peníze investované do nájezdu mrtvě leží.

Hurá, velké vítězství .... čehože?

0 0
možnosti

rory2k

26. 1. 2011 22:59
Kdyby šla dát záporná karma...

...měl by ji především Váš článek.To, o čem píšete, není pro "uspokojení zájmů několika podnikatelských skupin", ale pro zájmy VŠECH občanů, kteří v inkriminovaných místech bydlí, či pracují.Doprava, která by podle Vás byla nově otevřenými nájezdy z R1 do obce přivedena, je pouze ta, která tam již DÁVNO JE, pouze se na místo určení musí dostávat komplikovanější trasou, často s využitím průjezdu okolními obcemi a městskými částmi, které z tohoto stavu rozhodně nejsou nadšené, to mi věřte.Chtělo by to ve Vašem případě méně zeleného ideologického nadšeného zaslepenectví a více rozumné úvahy, očištěné od ideologie a pocitu mesiáštství.Nesnažte se spasit někoho proti jeho vůli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2717x
Martin Stiebitz

Seznam rubrik