Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Som rád, že niekto dokáže takto formulovať myšlienky a poukázať na to, že kráľ je nahý. Tí, ktorí stále obhajujú Zemana len ukazujú, aké hodnoty sú im blízke. Pekný večer.

1 2
možnosti

Pravda a lež jsou velmi relativní pojmy. Člověk by měl mít snahu dané příkopy neustále zahrnovat. Pokud nabádá kantor k tomu, aby se tak nestalo, dostává se do pozice kantorů předválečného Německa. Tehdejší mládež se také učila, koho má mít v úctě a kým má pohrdat. Říká se tomu podněcování k třídní nenávisti a pokud karmu máte od svých žáků, tak se patrně máme v budoucnu na co těšit a docela ty vaše příkopy začínám chápat. Rv

0 2
možnosti
Foto

Podezíráte mě zbytečně...moji žáci sotva stihli zjistit, že píšu nějaký blog...věřte mi, že tohle nemám zapotřebí. A ještě k podněcování k třídní nenávisti...přečtěte si to ještě jednou a pak mi dejte vědět, které pasáže máte na mysli. To, že doporučuji, abychom našeho lidového prezidenta a jeho kroky pečlivě hlídali a abychom nezapomněli, jakými prostředky se na Hrad dostal, přece není nic, z čeho mě obviňujete....a nemyslím si, že pravda a lež jsou relativní pojmy...kdo neříká pravdu, ten lže. To je celkem jednoduché....tyto pojmy relativizujete vy. A na závěr Vás ještě jednou žádám: netahejte do toho moje žáky. Díky.

1 1
možnosti
Foto

Jak malé dítě, které nepobralo rozumu. Snad věkem.;-D

5 2
možnosti

Nemám příliš v oblibě tento obrat, ale teď ho musím použít.

Podepisuji v plném rozsahu! R^

2 2
možnosti
Foto

Jak se zdá, debakl havlopravdistů v médiích neuznali a budou nás zásobovat svojí slušností i nadále. Občané těmto rádobydemopkratům vzali vítr z plachet, ale oni to budou zkoušet znovu a znovu. O tom svědčí i blog tohoto pana učitele. Doufejme, že ne všichni učitelé mají podobnou myšlenkovou totalitní úroveň, to by nebylo pro demokratický vývoj mladé generace optimální Rv

5 4
možnosti

Malinko jsem vám to upravil:

"Jak se zdá, debakl reakcionářů a přisluhovačů imperialismu v zahraničních médiích neuznali a budou nás zásobovat svojí slušností i nadále. Občané socialistického státu těmto rádobydemokratům vzali vítr z plachet, ale oni to budou zkoušet znovu a znovu. O tom svědčí i pamflet tohoto pana učitele. Doufejme, že ne všichni učitelé mají podobnou myšlenkovou reakcionářskou úroveň, to by nebylo pro lidově demokratický vývoj mladé generace optimální."

8 6
možnosti

jojo, propasli jsme sanci na zmenu z toho soucasneho politickeho marasmu. A tu zmenu mel prinest soucasny ministr a prvni mistopredseda vlady, ministr byvale (kristalove ciste) topolankovy vlady a predseda soucasne vladni strany Karel Schwarzenberg ;-D

7 4
možnosti
Foto

... podle vás je tou změnou Zeman? Nebo ti, co už se formují za ním? Různí Šloufové, Šlinkové, Kavanové, Grégrové atd. ? Jste upad na hlavu?;-DRv

3 5
možnosti
Foto

P58e29t83r 89W23e82n97z88e21l

30. 1. 2013 12:21

Je mi Vás líto. Zatím kydáte špínu na hlavy voličů M.Z. pouze Vy. Uvědomte si, že K.S. byl loutečka - kašpárek vedený Kalouskem, kterému to bohudíky nevyšlo.

8 9
možnosti

Ale no tak! Respektuji, že mnozí neviděli nebo nechtěli vidět to, co bylo na kampani MZ nemravné (zdaleka ne všechno). Samozřejmě že ani KS není bez chyby, ovšem jistý rozdíl tu byl.

4 5
možnosti
Foto

J72a13n 25N78e86t26o39p61i98l

30. 1. 2013 12:18

Moc pěkně napsáno. Prostě KarmaR^.

To, o čem píšete, je kopie komunistické propagandy. Rovněž jsme slýchávali, že to je "vůle lidu" a že "intelektuálové a umělci nám rozvracejí republiku". Klasický začátek eliminace svobodného názoru. Takoví lidé chtějí vyprovokovat druhou stranu, aby řekla, že je třeba eliminovat právě je, aby ni mohli poté ukázat jako na nedemokraticky se chovající. Já říkám, nechme pány Olšery, Havránky, Matějky, Hermánky a jiné, včetně těch, kteří prováděli Zemanovu kampaň, psát si a vykřikovat si, co se jim zlíbí. Máme demokracii, tak jim nikdo nemůže zakázat se vyjádřit. Ani jim, ani nám. Ale reagovat na ně je ztráta času. Argumenty je nezajímají. Např. jsem se v jedné diskusi zeptal autora, zda četl celý text opoziční smlouvy a dostal jsem za to mínus. Chtěl jsem debatovat a dostal jsem mínus ani ne za názor, ale pouze za dotaz. Hledat v tom logiku nelze. Resp. jejich logika je zastrašovat a věcná diskuse je naprosto nezajímá.

Vašemu článku ještě souhlas R^.

5 4
možnosti

P11e95t83r 35N18o79v80á36k

30. 1. 2013 12:21

Mě spíš přijde tento příspěvek, jako Klasický začátek eliminace svobodného názoru.

4 4
možnosti

Dobrý den pane Marečku, hezky napsáno a souhlasím s Vámi. A ještě jedna věc: dalším 2,5 mil. obyvatel je úplně jedno kdo nás bude příštích 5 let reprezentovat, kteří se vůbec o dění v naší zemi nezajímají a volit ani nepřišli. A také se ukázalo, jak píšete, co o vítězství Miloše Zemana rozhodlo. A proto jsem opravdu rád, že tu nemáme referenda (o čemkoliv), protože, pokud by se lidé rozodovali podobně jako při prezidentské volbě, tak Bůh s námi! A pan Schwanzenberg to řekl v jedné prezidentské debatě dobře "Češi nemají v referendu tradici jako Švýcaři a rozhodovali by se na základě jiných věcí, než o které ve skutečnosti jde." A tak se taky při prezidentské volbě rozhodli.

5 7
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik