Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A já myslím že je dobře že Zeman kouří všude, třeba se tím povede trochu rozmělnit ty hloupé zákazy kouření...

3 2
možnosti

J10i32ř89í 27H40a78n36s

26. 2. 2013 10:41

Stačí mi poslední váš odstavecR^, pane Marečku....Jó, kdyby šlo jen o Zemana, jeho popelníčky a objímání stromů. Jenže, celá ta povedená partička šašků, podvodníků a lhářů za naše peníze předvádí přes dvacet let tyjátr, který nemá obdoby, měli by jít od válu.  A národ hlupců a pitomců jim to stále žere. Vždyť se na to představení podívejte;-DRv

    http://www.youtube.com/watch?v=it_24gp3ym4

1 0
možnosti

Je pravda, že profesionál se takto nechová a právem nese následky.Na druhé straně jsme díky jeho neprofesionalitě jsme mohli jako na podnose vidět papalášské manýry jezevce z Vysočiny. :-)

3 3
možnosti

eee ..... sorry za to zdvojené "mohli"

0 0
možnosti

Naprosto nechápu, jak někdo může být pobouřený nad tím, že zaměstnavatel (v tomto případě Česká televize) žádá po svém zaměstnanci, aby se choval tak, jak se sluší. On tam byl od toho, aby obhospodařoval záběry, které mají jít do vysílání. Nemá právo jakkoli pro svou osobní potřebu nebo pro potřebu kohokoli jiného, než je ČT, nakládat s jakýmikoli jinými záběry. Otázka může maximálně znít tak, zda vyhazov je adekvátní, ale nikoli tak, zda byl v právu on, nebo ČT. Bez jakéhokoli sporu ČT.

5 3
možnosti

Kdyby mně někdo ukradl z firmy můj majetek, tak taky letí.

7 1
možnosti

Císař je nahý, ale běda, jak to někdo řekne nahlas..  Rv

12 6
možnosti

Bez ohledu na to, co si myslíte o chování nově zvoleného presidenta v budově ČT, je vyhazov člověka, který nesetříhaný materiál ukradl a zveřejnil, zcela na místě. Je to jediné možné řešení. Chápu, že to bylo lákavé, navíc lze předpokládat, že to neudělal zadarmo. Nicméně každá sranda něco stojí. Daná osoba (patrně střihač) nebyla vlastníkem záznamového zařízení, ani vlastního záznamu. Porušila hrubým způsobem pracovní smlouvu. Takže její cesta na HR oddělění pro zápočták je zcela adekvátní. Jak jinak byste chtěl podobnou situaci řešit? Mimořádnou odměnou za odvahu?

16 3
možnosti

myslíte, že by byl stejný postih, kdyby si stáhl třeba klíčové okamžiky zápasu Plzně? Já si myslím, že celý problém je v tom, že emzák má problém a všichni to vědí, ale nesmí se o tom mluvit..

7 9
možnosti

Tohle se prezidentovi všechno mnohokrát vrátí.

Doposud mu prochází a projde naprosto vše. Až se začne používat vůči prezidentovi drobnohled, tak to bude úplně něco jiného.:-/

7 6
možnosti

Jak se prosím používá proti presidentovi drobnohled? Jako vynález přítele Lasera? Nebo přítele Messera? Nebo jako lehký kulomet? :-)

3 3
možnosti

Vám taky spadly hračky do kanálu? ;-D;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik