Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A něco o jazyku za kapitalismu by tam nebylo? Například encyklopedický výklad slova "mladík", nebo výrazu "sběrači kovů" a podobně. R^

0 0
možnosti

Nebo: řidič v BMW porazil ženu, kdyby jel škodovkou, auto nezmíní.

0 0
možnosti

Tak jsem se zadíval na ostatní vaše blogy a nevím, jestli píšete vždycky sklepaný, nebo jste opravdu na takové duševní "výši".  Všem doporučuji, jste takový bloggerský "Dajdou"

0 0
možnosti

Mno, na to, že jste se pokusil zabývat češtinou,jazykem, jste naflákal mraky hrubek. Podle fotky vypadáte , že snad nestudujete už střední školu. Psát na toto téma je od vás vyloženě odvaha. Nebo možná jste vzorkem nastupující inteligence, nedejbože lingvistickým badatelem.8-o

Přiznám se, že smysl vašeho článku jsem nepochopil

0 0
možnosti

Docela dobrou sbírku byste si pořídil sledováním retropořadů nebo starých filmových týdeníků (promítalo se skoro vždy před hlavním filmem). Dala se pěkně vysledovat změna totálně stupidní rétoriky padesátých let, pak obleva v šedesátých a zase pak normalizační změna.

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 591x
Jsem pozorovatel a zajímám se o historii a věci kolem sebe. Ještě dodávám, že jsem Slovák, češtinu jsem nikdy nestudoval, proto prosím, omluvte případné gramatické nebo stylistické chyby.

Seznam rubrik