Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nu,pokud jsou takoví studenti,tak  už nás nezachrání nic.Autore,jste k smíchu.

1 0
možnosti
Foto

Autor je úplně mimo, nebo jsem to nepochopil. Čtu to potřetí a v textu snad není JEDINÁ správná informace. :-/ A ten češtin taky dostal na (_!_)

4 0
možnosti

text jsem vůbec nepochopil, hrubky se nedají přehlédnout, v Tuzexu se neprodávaly banány...ale jinak ta doba stála opravdu za starou belu...

3 0
možnosti

Bylo myšleno jako vtip přednost ve frontě u obchodu ? Pokud se zajímáte o historii, stranická legitimace skýtala určitá privilegia např. pro získání vedoucího postavení v zaměstnání, ale nebylo to pravidlem ani ve VÚ. Světové jazyky se vyučovaly na gymnáziích i ve tvrdých padesátých letech, nejen ruština. Je pravda, že rozhlas a televize vysílaly víc skladby zemí lidodemo, ale tzv. kapitalistické hudební skupiny byly též známé. Asi je nutné Váš blog brát skutečně s humorem.

4 0
možnosti
Foto

Celý ten článek je fór.

0 0
možnosti

Poslouchejte, Vy tomu pravopisu dáváte ale hroznou sodu...

5 0
možnosti
Foto

K71a98r71e19l 16M17á54d43l26e

10. 12. 2014 10:34

V případě smysluplného textu se nešťourám v jedné hrubičce a jednom překlepu, tohle už je ale o kus dál. Ostatně ani z toho textu není zcela zřejmé, co tím chtěl autor říci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 591x
Jsem pozorovatel a zajímám se o historii a věci kolem sebe. Ještě dodávám, že jsem Slovák, češtinu jsem nikdy nestudoval, proto prosím, omluvte případné gramatické nebo stylistické chyby.

Seznam rubrik