Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Asi nejsem typická blogerka, protože do wordu nezírám, píšu rovnou do blogu idnes. Nepiji u toho alkohol ani nekouřím. Neponocuji, protože píši blog. Většinou začnu ráno a mám nachvat, protože ještě budu muset něco uvařit. Občas se nemůžu soustředit, protože dole běží televize a já sedím v prvním patře a slyším každé slovo, protože můj počítač je v otevřeném prostoru. Vedle má pokoj vnučka, která když je u nás, tak tráví na telefonu a tabletu svůj čas a propojí se několik kamarádek a to je potom čoro moro. Křičí a řehtají se.

Asi bych ani nemohla psát, kdyby u nás byl klid.

1 0
možnosti
Foto

Další bod.

Blogerky mívají profilové foto, kde vypadají o 20 let mladší a 15 kilo lehčí.;-D

Ehm, taková trošku střelba do vlastních řad.:-(

2 0
možnosti
KS

No ty něco říkej;-)

Ale jinak souhlas, tyhle fotky vždy přilákají holuby;-D;-D

1 0
možnosti
MB

S oblibou sděluji - blogy řeší všechno a zároveň vůbec nic. Osobitý průchod puzení člověka. Cosi sdělit. O králi Lávrovi, že má oslí uši. O rohu ulice, kde vrah, o morálce káže. Dříve k tomu postačovala vrba. Ideální, němý společník. Info přijato, souhlasné zašumění listy ... Dnes uzamčená diskuse, správnost vyjádření taky jistí ...

Komunisté měli všechno jisté. Dialog potírali, se svou pravdou pouze nasírali. Pak tedy blogy, mnohé se tady člověk dozví. Třeba, že existuje mladé děvče. Vyjadřuje se dobře, docela lehce. Dialog, přemýšlení si. Dobrá, nenásilná metoda. U Kamily? Dobré, taková pohoda ... :-)

2 0
možnosti
KS

Jest dobře, že mé blogy přináší Vám radost:-)

1 0
možnosti
Foto

Kamčo musím ještě doladit pár chybiček, ale díky za návod ;-DR^

2 0
možnosti
ZH

Dávám si panáka Diplomatica na tvou počest. No dobře, no, ale je to dobrá příležitost, jak omluvit svůj alkoholismus, no ne? Já si to už mohu dovolit, protože si jednak na kvalitnější alkohol umím vydělat, jednak už mám samostatné děti, tedy nehrozí poškození budoucího potomstva. Ty buď zatím opatrnější. :-)

Blog musím sepsat v jednom zátahu, jinak je to ke smazání. Pokud snad nějaký blog odložím do druhého dne, pak jen proto, abych si ho nejprve přečetl střízlivýma očima, než ho pustím mezi lidi.

Články o sexu jsou prima. Snadno se tak sbírá čtenost i karma. Například: https://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=128380

3 0
možnosti
KS

Tak třeba už si na alkohol taky vydělávám, nikdy nevíte;-D

Článek super, pobavil mě. Karma jak vyšitá:-)R^

0 0
možnosti
Foto

A bloger musí mít aspoň trochu hroší kůži, vždy se trochu dává všanc;-)

3 0
možnosti
Foto

Málokdy se při čtení po celou dobu usmívám. Karma, Kamčo:-)

3 0
možnosti
Foto

Bloger si rád utahuje z jiných blogerů, zejména z těch, kteří se ve svých politických článcích vidí minimálně jako předsedové OSN.

4 0
možnosti