- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kamčo jednou spolu musíme udělat kuchařku
Tak tahle nabídka se těžko odmítá. Beru ji doslova ;) :D
Grilovaný hermoš - tomu se vyrovná jen dobrý sex
Ehm... Mám-li volit mezi vzpomínkami, zbožným přáním a uskutečnitelností, volím zásadně to uskutečnitelné!
Oheň je magický. Začíná to klasiko špekáčkem u táboráků chajdy. Čím více uhelnatý - tím chutnější. A pochopitelně topinka na bodle prutu. Zbytkové teplo, popel na brambory. Pak se pořídí krbová kamna. Nutné průhledové sklo. Zajímavé, v TV mohou dávat cokoliv - Člověk počínaje jeskyní, i v modernu čumí do ohně! U dinosaurů, asi rovněž moc na TV nekoukali ...
První pokusy na zahradě - u podobných šidítek. Je to sranda, opět návrat k pravěku. Jde o to očazení. Vůně dřeva. Proto jsem např. význam plynového grilu dodnes nepochopil. VŠ kulinářství? Uďák a vkládání do láku. Uzené sýry, kuřecí stehna, ryby, klobásy - cokoliv. Nejlepší gril? Oleštěná, kamenná deska. Výhody - Nelze nic připálit + pod ní jakékoliv dřevo topivo.
Moje nejlepší grilování? Pochopitelně na studiích. To mne opékali docela dobře. Ruku na srdce. Student mizerný, no bohužel vypečený docela dobře. Já za to nemohu - No, už to jméno Chválím presentaci) ...