Ťokova bomba. Mýto bez KAPSCH a pětkrát levněji! Pomocí čteček SPZ.

Oblíbený, dlouholetý poradce Deloitte a dlouholetý, oblíbený dodavatel KAPSCH rychle skončí, dosud se zaslepili potřebou OBU jednotky, ale jde to i bez ní! ŤOK jim skočil na lep, ale chce zůstat ministrem, tak jim ukáže dveře. 

Staronový ministr Ťok má připravenou bombu, aby si pojistil pozici:: Mýto bez KAPSCHE - ještě pětkrát levněji! Oblíbený a dlouholetý poradce Deloitte a dlouholetý a oblíbený dodavatel KAPSCH mohou rychle skončit. Konečně se rozsvítilo v hlavě pana ministra, konečně viděl maďarský, slovenský, britský systém na mýto. Nejsou potřeba hnusné brány, nejsou potřeba OBU jednotky ať již mikrovlnné nebo satelitní. 

KAPSCH skončí jako firma s nulovou hodnotou; jejich dnešní snahy přes advokáty s linkou na ÚHOS, aby se zrušil tendr, aby mohli opět v nouzi podepst v neděli odpoledne smlouvu na další tři roky, je ohrožena. Pravděpodobně advokáti jako pani Buzková nebo pan Pokorný (píši o tom i zahraniční média), pracují, aby se zrušil tendr a smlouva se profloužila. Ano, tihle již dříve na ÚHOS leccos dovedli právně vysvětlit tak, aby jejich klienti byli spokojeni. Ale měli by rychle zvednout success fee - tendr bude zrušen, ale s jiným koncem. Realizace mýta bude jinak, přes rozpoznávání SPZ.

To vše vedlo při přípravě programového prohlášení vlaády k OBJEVU jiného řešení. A tím je právě ukončení v několika letech stávajíccího systému a vybudovat nový založený na rozpoznávání SPZ.

Autor: Erik Steinn | sobota 25.11.2017 17:43 | karma článku: 20,03 | přečteno: 1295x