Komunisti musi pochopit, že těžit budou australané!!

Australská firma s výborným čuchem pro naše pohranční hory s Německem zahájí prý těžbu lithia na naší české zahrádce už velmi brzy – a nikdo ji nezastaví! Stát povolil firmě průzkum a tak mají australané přednostní právo na těžbu.

Komunisti musi pochopit, že těžit budou australané!!

LITHIUM: Těžba múže začit! JEN MŽP pokračuje v povolování!

 

Australská firma s výborným čuchem pro naše pohranční hory s Německem zahájí prý těžbu lithia na naší české zahrádce už velmi brzy – a nikdo ji nezastaví! Stát povolil firmě průzkum a tak mají australané přednostní právo na těžbu. ANO, ANO může zaplatit firmě, tedy omluva: stát jménem Česká republika, může australské firmě zaplatit pár miliard za to, aby netěžila – nebo že by Agrofert koupil 100% podíl od Australanů??

 

Celkem nezáleží jestli Špidlo Havlíčkovo Memorandum přestane platit. Nebo jestli se podaří Andrejovi přesvědčit Boha, že vlastně vůbec nikdy neexistovalo! Pan ministr životního prostředí totiž vydal „neznámé firmě“, kterou asi nikdy neviděl, souhlas s geologickým průzkumem. A tak mají australští hoši se správným čuchem nejen najednou víc kamarádů; to se může vždycky hodit! Ale hlavně mají přednostní právo na těžbu, ať si parlament usnese CO CHCE. Takže Babišův slib komunistům nebude splněn. Možná vyhodí pár ministrů, nebo na ně objednají trestní stíhání, ale jak předseda vlády zajistí podporu vládě od komunistů, když ani lithium neumí?!

 

Autor: Erik Steinn | sobota 24.2.2018 22:06 | karma článku: 14,64 | přečteno: 948x