Kapsch vyhrál. KOLIK ? Kolik komu?

Ministr dopravy, naše vláda, i pan Ťok už stihne jen bez výběrového řízení prodloužit smlouvu s firmou Kapsch na všecičko kolem mýta, arciť kromě 52 mil Kč nově pro Deloitte a pár desítek miliónů pro CGI. KOLIK kdo dostane jinudy?

Ministr dopravy, tedy i naše vláda, tedy i pan Ťok už  stihne jen bez výběrového řízení prodloužit smlouvu s firmou Kapsch na všecičko kolem mýta, arciť kromě 52 mil Kč nově pro Deloitte a pár desítek miliónů pro CGI.

A tak se nemusí řešit, že by možná šlo dohodnout jak někdy KAPSCH předá systém někomu jinému (dnes prý to ani nejde).  Za dva roky vlády ani nanometr posunu při jednáních v této věci! To je ten Kapsch tak zly?

A tak se nemusí řešit, jak zlevnit distribuci OBU jednotek. To by musel ministr a vláda pracovat a přijít s návrhem, jak udělat. A nedej bože třeba i dopracovat v parlamentu.

A tak se nemusí řešit, jak zlepšit výběr mýta. Vždyť se vybere dost a Kapsch dostává málo, nebo má dostávat ještě více, aby případně mohl posílat někomu dál?

A tak se nemusí řešit, jak odstranit brány a nahradit je jinou technologií. No to přeci vůbec NEJDE!

Nová vláda, "Zvládneme TO", Ťok nic nezvládl a ani nechtěl zvladnout (vždyť prakticky nic neuděllal) a tudíž se nemohou divit, že se lze domnívat, že jsou stejné jako předchozí vlády, o kterých nám oni sami vyprávěli, že mýto běží špatně snad kvůli korupci. Teď běží špatně kvůli čemu? Nebo nám koalice řekne otevřeně kdo kolik za co by třeba dostal?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Erik Steinn | sobota 30.1.2016 23:41 | karma článku: 17,96 | přečteno: 314x