Kapsch opět slavně zvítězil. Komu za to zaplatil a kolik? Chceme horší Česko?

ÚHOS zrušil výběrové řízení dodavatele mýta. Tak opět bude muset být prodloužena smlouva s Kapsch. Kapsch opět zvítězil. Komu za to zaplatil a kolik? Chybu udělala poradenská firma kšeftující s Kapsch nejen v ČR. Že by omylem??

ÚHOS zrušil výběrové řízení dodavatele mýta. Již dříve zakázal podepsat smlouvu na dodávku mýta.

Tak opět bude muset být prodloužena smlouva s Kapsch. Kapsch opět zvítězil. Komu za to zaplatil a kolik? Chybu udělala poradenská firma kšeftující s Kapsch nejen v ČR. Že by omylem?? Přeci připravila dobrou zadávací dokumentaci, kterou Ministerstvo dopravy akceptovalo a zaplatilo za ni. Že by teď mohlo chtít po velké zelené tečce peníze zpátky a zaplatit škodu? To by se firma prohnula - škoda pár desítek miliard korun neni malá. V USA tahle firma platila řádově větší škody, tak jistě zvládne i tuhle částku.

A tahle poradenská firma má šéfa, jehož manželka pracuje v právní kancelří, která s ÚHOS řeší řadu případů. Že by KAPSCH zaplatil více, než možné škody a pokuty. Asi dorbá uvaha, tady ani firma, která posvětí auditem bez výhrad krádež Mostecké uhelné není nijak popotahovaná.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Erik Steinn | středa 9.5.2018 19:17 | karma článku: 23,76 | přečteno: 650x