Evropské civilizaci hrozí záhuba, EU se brzy rozpadne.

Evropské civilizaci hrozí záhuba, EU se brzy rozpadne. Počty mrtvých přesahují všechny myslitelné meze! Už řadu let na nás útočí děsivě nebezpečná ideologie a její aktivní zastánci denně zabíjejí! Evropská komise není schopna zamez

Evropské civilizaci hrozí záhuba,

EU se brzy rozpadne.

Počty mrtvých přesahují všechny myslitelné meze!

 

 

Už řadu let na nás útočí děsivě nebezpečná ideologie a její aktivní zastánci denně zabíjejí! Evropská komise není schopna zamezit výrobcům zbraní v jejich prodeji a zaměřuje se na hlídání a regulování nepodstatných technických detailů!

Politici naprosto selhávají a hromady zabitých je nechávají naprosto klidnými.

Čísla jsou děsivá: poslední publikovaná čísla ukazují na víc jak 3000 mrtvých v Německu; co dělá tamní vláda?? Série smrtelných útoků již dorazila do ČR. U nás to bylo jen přes 650 mrtvol za rok, ale v počtu na sto tisíc obyvatel je na tom Německo lépe než ČR: 4,3 v DE oproti 6,1 v CZ.

 

Pozor zítra cestou do práce nebo do školy! Povolejme další tisíce policistů a připravme armádu na možný drastický zásah. Připravme se na omezení některých demokratických principů – řádění smrti je třeba zamezit silnou rukou.

 

Navrhuji proto drastická opatření:

  1. Výrobce osobního automobilu, který byl účasten smrtelné nehody zaplatí 10 mil Kč pokutu. Pokud bylo vice automobilů od téže značky, pak platí 10 mil Kč za každý automobil. Pro nákladní automobily se platí násobek dle užitečné hmotnosti vozidla.
  2. Účastník dopravní nehody se smrtelným následkem nesmí řídit do konce svého života.
  3. Každý držitel řidičského oprávnění – jako potenciální zabiják – musí denně projít krátkým testem a každý den musí projít dechovou zkouškou.
  4. Ročně bude oznámen výrobce nejúčinnějších silničních zbraní a prodej jeho výrobků bude na pět let na našem trhu zastaven.

 

Dosavadní laxní přístup vede k psychologii strachu. Nebojme se a řekněme jasně: musíme zastavit tu nesmyslnou vlnu zabíjení!!

NIKDO NESMÍ BÝT FANATICKÝMI

A DENNĚ AKTIVNÍMI PROSAZOVATELI IDEOLOGIE ZABIT,

IDEOLOGIE  AUTOMOBILISMU.

V EVROPĚ TATO IDEOLOGIE ZABIJÍ ROČNĚ NA 80 000 LIDÍ!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Erik Steinn | pondělí 1.8.2016 0:14 | karma článku: 9,21 | přečteno: 419x