ČVUT ztrácí projekt za 1,3 miliardy korun a porušuje mezistátní smlouvu

Rektor ČVUT poslal poradcům paní Merkelové dopis, že CIIRC ukradne projekt za 50 mil. euro pro sebe, a že tomu rozumí tak dobře, že ho výborně zrealizuje. Německá strana tlačí na předsedu vlády i na pana presidenta, abyt vyřešili.

Rektor ČVUT poslal poradcům paní Merkelové dopis, že CIIRC ukradne projekt za 50 mil. euro pro sebe, a že tomu rozumí tak dobře, že ho výborně zrealizuje. Tedy možná pověří řízením KOHOKOLIV, ale že rozhodovat o projektu bude on SÁM. Německá strana tlačí na předsedu vlády i na pana presidenta, abyt vyřešili. Aby alespoň zajistili plnění mezinárodní smlouvy, kterou rektor svým jednáním porušuje.

Proto byl pan Babiš na ČVUT, aby zjistil, jak se neplní mezivládní dohoda o vědecké spolupráci. Ministerstvo zahraničních věcí je bezradné, protože neví, jak rektorovi ČVUT vysvětlit, že škoda může být uplatňovaná na ČVUT (i když je to státní škola, pořád může platit soudem uznanou škodu a tak na mnoho let výrazně snížit prostředky pro výuku na ČVUT).

Samolibost a umanutost rektora vede k tomu, že se zdá, že píše do emailů o projektu takové blbosti, které ho budou po jejich zveřejnění HODNĚ mrzet. Stále si myslí, že se mu nemůže nic stát. Ale odpovědnost za ztracený projekt na rektorovi zůstane, ať se ji bude snažit hodit na KOHOKOLIV jiného.

Autor: Erik Steinn | neděle 7.10.2018 23:21 | karma článku: 16,65 | přečteno: 576x