Čtvrtý mobilní operátor NEBUDE! “4.-tý zázrak” by mohl být!

Čtvrtý mobilní operátor NEBUDE! “4-tý zázrak” by mohl být! Ten samý předseda ČTÚ, ta samá PPF! Vznikne bílý kůň “4-tý zázrak”, který koupí v prvním kole, co nejvíc to půjde a ČTU pak opět tiše přejde fakt, že PPF opět umí zázraky.

Čtvrtý mobilní operátor NEBUDE! “4-tý zázrak” by mohl být!

 

Dnešní předseda Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) již jednu aukci zašmoulil tak, že místo, aby kecy PPF, že jde do aukce se svým koněm, který se stane čtvrtým mobilním operátorem, využil ke zrušení aukce pro porušení jejích pravidel. Tak tiše přitakal PPF, že je OK, že koupili 02 a ničemu to nevadí, ať se mají dobře!

 

Proč o tom psát? Protože ten samý předseda znovu slibuje, že tahle aukce nového operátora přinese. Ano nový vehicle “4-tý zázrak” a.s. – a opravdu nový vehicle – koupí v prvním kole, co nejvíc to půjde a ČTÚ pak opět tiše přejde fakt, že PPF získá 100% podíl ve firmě

“4-tý zázrak”. CETIN tak regulérně získá vice kmitočtů a posílí tak svůj monopol na trhu.

 

A to je přeci dobře pro PPF a tím pádem pro nás všechny, jen to někteří ještě pořád nepochopili.

 

Aukci je třeba zrušit a opakovat cestu, kdy stát skutečně nového operátora vytvoří a ještě na tom vydělá!

 

Tedy cestu k dnešnímu T-Mobile, kdy České radiokomunikace ziskaly vládním usnesením kmitočty pro nového mobilního operátora; vláda pak vybrala joint venture partnera a ten vybudoval nového mobilního operátora. Stát pak svůj podíl prodal za cca 17 mld Kč (v tehdejších cenách – kdyby tehdy prodával aukcí kmitočty získal by nejvíce 6 mld Kč).

Ale vláda nemá odvahu, ani si nic takového nedala do vládního programu, ALE třeba by mohla přeplnit???

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Erik Steinn | sobota 4.8.2018 9:48 | karma článku: 14,56 | přečteno: 801x