Zpráva ze Švýcarska: Zeman je lhář a spolupachatel superzlodějiny

Datum 10.10. je pro mne svátkem. V tento den jsem si vzal svoji úžasnou ženu, kterou miluji a současně tento den se stal malý zázrak. Musím v úvodu napsat, že jsem Mostečák a otec byl horník.  

Zdroj: Česká televize

Před 15 lety jsem vedl diskusi s osobou, která byla v širším vedení tehdejší „MUS“. Tohoto muže si moc vážím, jelikož se zachoval čestně. Odešel znechuceně v průběhu divoké privatizace této uhelné společnosti a nabízel na různých místech informace o této zlodějině za bílého dne. Pouze několik osob si vyslechlo to, co se v regionu šuškalo. Nikdo nic ovšem neudělal.

Oranžovo-modrá mafie se silným zázemím v regionu, ale i v Praze, zajišťovala, že na tuto krádež se mělo zapomenout. Všichni jsem věděli, že loutkopolitici Zeman, Falbr, Gross, Grégr, Hojdar, Aubrecht, Šulc a další budou pečlivě zametat jakoukoliv snahu o prošetření této kauzy.

A ejhle. Naděje k nám přišla z dalekého Švýcarska, která nám ukázalo, co je spravedlnost a jak se o ní bojuje. Detailně se místním vyšetřovatelům podařilo popsat tuto krádež a soudu viníky patřičně potrestat.

No a co naši loutkopolitici? Pokud bychom byli ve Švýcarsku, tak by dnes podal prezident Zeman s ostudou demisi. Náš prezident byl totiž usvědčen ze lži a rovněž se prokázalo, že on a lidé kolem něho napomáhali zlodějům nás okrádat. Není vůbec omluvou, že zlodějům kryli záda i jiní loutkopolitici, orgány činné v trestním řízení a ve své podstatě i my sami. Jelikož sice jsme věděli, že to byla zlodějina, ale jaksi jsme si na to zvykly a po nějakých těch slibech, jsme jim ten hlas zase do uren hodili.

Takže pane prezidente, usvědčený lháři a napomahači zlodějům, kdy hodláte odstoupit? Pokud to nebude dobrovolně, tak věřím, že naše policie a soudy se nechají inspirovat svými kolegy ze Švýcarska a všechny zloděje a jejich loutkopolitiky, pošlou do vězení, zabaví jim majetek a napaří pokuty. Kdy to bude? Třeba příští rok 10.10. :-) 

Autor: Leo Steiner | pátek 11.10.2013 6:17 | karma článku: 38,65 | přečteno: 3018x