Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám lepší řešení:

   Pokud jste si jist, že město škodu (prokázanou) nevymáhá, ač není promlčena, podejte žalobu. Žalobu na neznámého pachatele podle § 220 tr. z.  - porušení povinnosti při správě cizího majetku.

  Žvaněním se ještě ničeho nedosáhlo - kromě naštvání čtenářů.

1 1
možnosti

Mám ještě lepší řešení: Obrátit se na 38 senátorů...

0 1
možnosti

bohužel pane steinere, kdybyste napsal blog s jiným nadpisem nebo obsahem - nebudu napovídat - slétnou se vám na něj určité skupiny jako roj včel na pole řepky...to mají všichni  potřebu se vyjádřit, pravda někteří spíše  vyblinkat...ty nepodstatné věci jsou strašně důležité a tak někteří se spoceným čelem budou hledat argumenty ( vymýšlet ) jak obhájit to či ono, večer potom usnou s pocitem dobře vykonané práce... to vaše téma už nikoho nezajímá, pro mě to je jenom další důkaz toho, jaký je tento stát spolek krotkých ovčanů a tak trochu prohlubuje moji beznaděj. i tak vám chci poděkovat

2 0
možnosti

A co by mělo na článku zajímat?  Že občan nekrotký plandá v blogu, místo aby jednal?

0 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Jsem obyčejný občan, kterému není lhostejný, kde a jak žije. Jelikož nejsem spokojený se současným stavem společnosti, tak se snažím být aktivní - dát lidem Víru, Naději, Lásku a Radost. Velkou oporou mi je rodina a spousty přátel, kteří smýšlejí podobně.

Můj přístup k životu je, že se máme tak, jak si zasloužíme. Mé současné heslo je "Občané Nejsou ovce!"

Seznam rubrik