Rovnice Divokého Severozápadu:(ČSSD-KSČM-ODS)!=srab,bída,neštovice

České kraje oslavily 12. narozeniny, ovšem řídící DNA Divokého Severozápadu je stále stejná. Kraj má za sebou čtyři democrazy volby a voliči vždy složili stejné DNA. Jaký je vzorec této DNA? Velmi jednoduchý: 3! = 3 . 2 . 1 = 6. 

V r. 2000: ODS koaluje s  ČSSD s tichou podporou KSČM

V r. 2004: ODS koaluje s ČSSD s tichou podporou KSČM

V r. 2008: ČSSD koaluje s ODS s tichou podporou KSČM

V r. 2012: KSČM koaluje s ČSSD s tichou podporou ODS

Jak je vidět zbývají nám pouze 3 nevyzkoušené kombinace složení DNA, tak voliči těchto stran, koukejte se v budoucnosti snažit.

„Statistika je ošemetná věc, má však cenné údaje…..“, zpívá se v jedné české pohádce. Podívejme se, kolik občanů volilo toto DNA v letošních volbách. Celkem KSČM-ČSSD-ODS získali 50% hlasů při volební účasti 34%, tzn.  17% nejspíše v současné době spokojených občanů Ústeckého kraje jim dalo hlas.  A co těch 83% voličů? Nešli k volbám (66%) a 17% volilo jiné strany a hnutí.

Jaký je závěr? Po 23. letech jsme si přestali vážit demokracie a svobodných voleb. Prostředí Divokého Severozápadu se nám nejspíše líbí a jako reptající ovčané necháme toto území na pospas zlatokopům, kteří mají 17% demokratickou podporu.

Ovčané, tak přestaňte reptat a nechte „17%“ menšinu tunelovat Vaši zbývající zlatou žílu! Žiješ přeci v zemi, kde zítra znamená včera a kde platí zákon Divokého Severozápadu – „Kdo nekrade, okrádá rodinu!“

Přeji Vám krásný státní svátek

 

PS: Bubeníček tluče na buben, my tu zemi zpět dobudem!

PPS: Vaňhová jako dlouholetá bývalá aktivní komunistka byla předkapelou, tak nevím, co se nyní divíte, že máte již opět čistokrevného rudého hejtmana?

Autor: Leo Steiner | sobota 17.11.2012 7:48 | karma článku: 13,09 | přečteno: 703x