Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Válka se nekoná

Rozhovor s Petrem Chobotem o  aktuálnosti znepokojivých proroctví Petře, v současnosti začala po netu kolovat velmi znepokojivá proroctví, která – i když pocházejí z různých zdrojů – se více méně shodují. Obě se týkají příštího roku a let a říkají, že příští rok vypukne 3. světová válka. (Jedno je proroctvím Nostradama a druhé Vangelie Gušterové, neboli Vangy, slavné „neomylné“ věštkyně z Bulharska.) Je známo, že i Ty jsi nadán jasnovidnými schopnostmi. Chci Ti tedy logicky položit otázku, kterou by Ti dnes chtělo položit daleko víc lidí. Tedy: OPRAVDU nás to čeká?

Nečeká nás nic. To, co si vytvoříme, záleží na nás.

 

Hledání pravdy je důležitější než pravda samotná

Tedy válka nevypukne?

To nemohu zaručit. Jen říkám, že nás nic NEČEKÁ. My tvoříme budoucnost, nečekáme na ni. To je ten zásadní rozdíl.

Na své poslední přednášce jsi se i Ty sám ale dotkl tématu této hrozby. Kdybych Tě měl citovat – říkal jsi, že lidé díky nějaké nestrávené energii mohou do roku 2013 vyvolat událost podobnou válce... A už před lety jsi uváděl, že Ti bylo sděleno, že 21. století bude jakoby kopií toho 20. - tedy přibližně v roce 2014 je zde riziko...

Ano, kdysi mi bylo ve stavu mimo tělo „Bytostmi Světla“ skutečně sděleno, že 21. století zvláštním způsobem jakoby zopakuje události století toho předchozího, tedy dvacátého. Ale zopakovat neznamená ZKOPÍROVAT. Vesmír má úžasný smysl pro humor a inovaci. Vesmír je Velký Zenový učitel – a učí nás, duše, vybraným způsobům chování, myšlení a bytí s úžasným smyslem pro překvapení a rafinovanost. Vesmír v nás vždy dokáže roznítit zájem o naši evoluci. Víte – já nejsem věštec a ani jím nechci být! Budoucnost není daná. Je to vždy jen možnost.

Korekce:

Jsi tedy toho názoru, že nemáme propadat panice?

Nepropadat panice je vždy to nejdůležitější. To říká i Stopařův průvodce po galaxii, ne? Skvělý film. Ten Adams (autor) musel být taky vyslanec Jiného rozumu... Země je zcela zničena, ale vše se podaří triky s časoprostorem obnovit... Někdy jsou zábavné sci-fi filmy tím nejlepším návodem do života. V posledních letech je lidská mysl díky podobným filmům měněna k lepšímu DALEKO víc, než díky jakýmkoliv filosofiím, nebo takzvanému duchovnu. Když opustíte tělo nebo jinak dálkově psychicky pátráte, nestačíte se divit, jak nápaditými způsoby je naše mentální evoluce upravována... Musíte se doslova smát, když vidíte, jak se třeba k lebkám takového Spielberga nebo Wachovských připojují v noci sofistikovaná „astrální zařízení“ a různé energetické trubice a vlákna... Inteligentní vesmír si k nám prostě VŽDY najde přístup. Způsobů je mnoho. Lidé si ani většinou neuvědomují změny, k nimž v nich masově dochází. Ale lidstvo dnes uvažuje úplně jinak než před 20ti lety. A například cíleně tvořené filmy mají na změny lidského kolektivního vědomí také velký vliv. Vesmír nás neustále učí jako děti ve škole.

Zdá se, že ty vidíš budoucnost vždy optimisticky...

I kdybych ji tak neviděl, budu ji takovou TVOŘIT. Proboha - nelze trpně čekat na nějaká jatka jako dobytek určený na porážku! Kolektivní budoucnost lze vidět ve stavu rozšířeného vědomí – když nadstandartně, asi tak procento nad současný průměr, aktivizujeme systém 6. energetického centra, které je v lebce (adžny čakry, 3. oka...). Ale zároveň v tomto stavu zjišťujeme, že je zde více budoucností – více verzí. Osobně vnímám nejméně 7 základních frekvenčních „variant“ lidské budoucnosti. 3. světová válka? Ano, může vypuknout, proč ne... Ale naštěstí jen v jedné z těchto 7mi verzí. Ostatní obsahují mírnější scénář. Lidská historie stejně dospěje za 3000 let ke stavu „kosmického ráje“. Po roce 5000 budeme nesmrtelní a budeme v přímém spojení se Zdrojem našeho Supersystému světů. Nemohu vám říct jak – já prostě VÍM, že k tomu dojde... Někdy si kvůli této své jistotě připadám jako návštěvník z budoucnosti. Ale nemohu nikomu říct, JAK přesně k tomuto Cíli lidstvo dospěje... Lidská historie je jako fotbalový zápas. Znáte dopředu jeho výsledek, ale nevíte, kdo přesně dá gól a v jakou chvíli...

To je pro mnoho lidí dost zvláštní koncept...

Ano, takový přístup k věci se MUSÍ jevit jako zvláštní pro většinu lidí. Celý život intenzivně mimosmyslově vnímám – a mé názory jsou v podstatě vymodelovány mým odlišným způsobem vnímání.

Jaká je tedy z Tvého hlediska pravděpodobnost, že kolem roku 2013 může vypuknout velký světový konflikt, protože se v lidech nahromadí ona nestrávená energie?

V této chvíli určité riziko skutečně existuje. Ostatně riziko podobného konfliktu je tu stále. Riziko zde je. Nebudu to skrývat. Možná má být lidstvo varováno. Ale to je něco naprosto jiného, než říct: „Napřesrok začne 3. světová válka!“ Země dostává v současnosti spoustu energie a je to zvláštní energie, energie nového druhu. Je jednoznačně určena k naší transformaci, k proměnám v nás samých - a k velkým proměnám tohoto světa. Lidé čekají na rok 2012 jako na spásný předěl – ale bohužel nebo bohudíky - situace neodpovídá naivním a naivně komerčním představám New age. Žádný JASNÝ předěl NEBUDE. Svět v roce 2012 neskončí ani se radikálně nezmění. Období let 2009 až přibližně 2015 tvoří dohromady silný referenční časový bod na ose lidského vývoje a vývoje Země. Takových důležitých bodů ale existuje víc – a každý představuje období, ve kterém se mohutně zkoncentruje energie schopná akcelerovat vývoj a pozměnit ho. Za určitý vrchol tohoto období lze snad skutečně považovat rok 2012, ale spíše v tom smyslu, že Země bude v tomto roce patrně vystavena vůbec nejsilnějšímu energetickému působení.

Ale vraťme se k budoucnosti a hrozbě války. Kolika procentní je šance, že válka vůbec nevypukne?

Nebudu v tuto chvíli nikoho děsit procenty. Pokud chce kdokoli procenta, řeknu to takhle: cítím, že POKUD lidé nespotřebují alespoň 20% přijaté energie na svoji TRANSFORMACI, pak vzniká nebezpečí, že do roku 2013 skutečně na zemském povrchu vypukne nějaký rozsáhlejší konflikt – konkrétně v Asii. Pokud bude v procesu transformace stagnovat i Evropa, může se tento konflikt dokonce do roku 2015 přelít i na část jejího území – směrem od jihovýchodu na západ. Jsou to jen pravděpodobnosti, latentní tendence, které mohu číst už teď z kolektivního nevědomí národů a lidí. Nemusí se stát vůbec nic. Klíčové je, JAK využijeme energii, kterou jsme intenzívně bombardováni. Vesmír proud energie, která k nám teď každý den a každou noc směřuje, rozhodně nezředí ani nezastaví. Záleží jen na nás, CO s touto dynamickou, rychle kmitající energií uděláme – zda s její pomocí změníme svůj svět v o něco lepší místo nebo v nějaký druh hmotného pekla...

 

Takže Vanga i Nostradamus mají alespoň částečně pravdu?

Ano i ne. Pokud někdo popisuje budoucnost jako něco pevného a neměnného, uvádí lidi v omyl. Žádné proroctví by nemělo být jen prostým popisem budoucích událostí. Už sama přítomnost proroctví přece znamená, že může být provedena korekce!

Ale Vanga popsala i jiné budoucí události, které se poté splnily!

Ano. Protože nebyla provedena korekce.

A je vůbec šance, že někdo takovou korekci provede? A že tedy ke 3. světové válce, o níž Vanga mluví, příští rok opravdu nedojde?

Šance je zde rozhodně vždy.

Jak lze korekci provést? Co máme dělat?

Změnit se. Radikálně se změnit. Vy jste svět. Změníte-li sebe, změníte samozřejmě i svůj svět. Svět je elastický a přizpůsobivý. Nejste bezbranné loutky. Jste velmi silní tvůrci.

A lidstvo tu válku přežije?

Doufám, že lidstvo se rozhodne, že VÁLKA se nekoná. Kdyby byla rozpoutána, tak lidstvo nezničí. Pouze zredukuje jeho početní stav. A lidstvo se zas obnoví. To se stalo už mnohokrát. Už před tisíciletími byly nasazeny jaderné a biologické zbraně, lasery a podobně... Některé současné choroby jsou kdysi použité zbraně... Když si čtete v „Akašické knihovně“, vidíte strašlivé věci a divíte se, že to lidstvo vůbec přežilo... Ale přežilo.

Kdyby válka začala, bude se tedy bojovat i v Evropě?

V první fázi ne, ale PAK ano, pokud nedojde k zastavení ničivých sil. Pokud skutečně dojde v našem vědomí k otevření ventilů a destruktivní síly se vylejí ven, pak může být ve velkém nebezpečí i Evropa.

 Budou v této válce použity jaderné zbraně?

Ano.

A chemické?

Také. Ty budou dokonce nejdůležitější. Vidím například miniaturní inteligentní rakety nesoucí nesmírně účinné nervově paralytické aerosoly, schopné zamořit obrovská území. Každého překvapí snadnost, s jakou tyto zbraně smetou protivníka. Zbraně tohoto druhu dosud nikdy nebyly použity. V rukou šílenců se stanou skutečně pekelným nástrojem. Nechci ani tyto vize popisovat. Jsou to možnosti – bohužel. Už dnes to vše existuje v myslích lidí. Jsou skupiny, které usilují o to, aby k té válce došlo.

Budou útočníky muslimové?

Budou zneužiti. Evropa sama je po zuby vyzbrojí - a tím se zničí.

Proč muslimové na Evropu zaútočí?

Nezaútočí na Evropu, konflikt se rozhoří v Asii. Evropské země se do konfliktu naprosto nešťastným způsobem zapletou a vznikne patová situace.

Bude hrát hlavní roli v budoucí válce islám?

Bude použit jako hlavní nástroj silami, které válku chtějí. Islám je obrovská síla – z hlediska energie na Zemi. Nelze ho podceňovat. Vše má energetickou povahu. Je v zásadě lhostejné, o jakou jde ideologii nebo náboženství. Vše je otázkou síly energetických polí. Lidská mysl je nesmírně mocný živel!

Máš ty osobně strach z budoucnosti?

Vědět o utrpení, kterým budou muset možná lidé v tak koncentrované formě projít, je samozřejmě bolestivé. Vím, že jako to, co jsem, se mohu kdykoli od lidské formy odpoutat a jít kamkoli do vesmíru, ale během pobytu zde jsem se stal i člověkem z planety Země - jako každý, kdo sem sestoupí. Proto samozřejmě trpím, pokud kdokoli z lidí trpí. Utrpení existuje samozřejmě i dnes, bez války – a cítit ho není příjemné. Vím, že musím konat – hlavně v astrální sféře, ne přemítat o tom, co bude a strašit lidi svými vizemi. Určité schopnosti mě činí jistě i více odpovědným za další osud lidstva – a musím je tedy využít. Je snadné popisovat temné vize zítřka. Mnohem nesnadnější je budoucnost přepsat.

Takže nejdůležitější je věřit, že změna budoucnosti je opravdu ještě možná?

Ano - mnohokrát došlo k odvrácení velmi nepříjemných událostí. Lidé si musí daleko víc věřit než dosud. Opakujte si každé ráno po probuzení: Jsem tvůrce, ne loutka! Opakujte si to tak dlouho, až tomu skutečně uvěříte. Jednou tomu stejně budete muset uvěřit. Vesmír k tomu každou Duši nakonec dokope... Pochopte: Bůh nechce roboty a otroky – s těmi ho vůbec nebaví si hrát... Ty spíše zlikviduje, chcete-li to tak formulovat, aby ve vesmíru nepřekáželi svou strnulostí Živoucímu Vědomí v jeho nádherném Tanci. Bůh neustále touží po SOBĚ ROVNÝCH – po kumpánech, s nimiž si bude moci otevřeně promluvit o tom nejpodstatnějším. Mám pocit, že Epicentrum se cítí osamělé a loutky, jimiž pohybuje, ho nemohou uspokojit. Proto po nás chce, abychom za každou cenu DOSPĚLI, dozráli – abychom se vyvinuli doslova v jemu rovné bohy... Je to náš osud, kterému nelze uniknout.

Petře, děkujeme za rozhovor.

Rádo se stalo.

PS: Není důležité v co věříme ale co skutečně chceme.

Celé ZDE:  Znova na pokraji válek?

Autor: Jaroslav Steiden | úterý 19.10.2010 10:13 | karma článku: 9,87 | přečteno: 1505x
  • Další články autora

Jaroslav Steiden

Kultura diskuse

Vzkaz pro některé , tzv. diskutující a malé zamyšlení nad účelem a kvalitou tohoto počínání.

19.11.2011 v 19:20 | Karma: 13,86 | Přečteno: 1121x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Odkud fouká chemtrails

Co je zas tohle za blbou konspiračku? Podivné kondenzační stopy za letadly a naše ochrana?! Před čím jako?

15.11.2011 v 13:47 | Karma: 14,65 | Přečteno: 2440x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Žádost o mír

Mír je stav, kdy mezi lidmi, skupinami a státy nevládne nenávist a konflikty mezi nimi nevedou k hromadnému násilí.Mír je nutnou, i když ne dostačující podmínkou pro dobrý život lidí i společností. Růst státní moci a rozvoj vojenské techniky činí válku něčím ještě hroznějším než byla v minulosti a posiluje tak potřebu míru. Některé události 20. a 21. století, jako genocida, státní teror nebo současný skupinový terorismus však ukazují, že mír nelze definovat pouze jako nepřítomnost války

19.7.2011 v 22:34 | Karma: 8,00 | Přečteno: 1396x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Replay 911

Chystá se nové jedenácté září? Ačkoli tato myšlenka zavání čirou spekulací, mnohé napovídá, že události z 11. září roku 2001 nebyly poslední z kategorie operací pod falešnou vlajkou. Nebo snad ještě někdo věří oficiální verzi, nepodložené jediným nepochybným argumentem? Jsou naše obavy opodstatněné? Budeme doufat, že tentokrát se mýlíme a odevzdáme se poslušně do rukou několika všehoschopných a neuvěřitelně zvrácených jedinců? Nebo uděláme vše pro to, aby se zločin z 9/11 už nikdy nemohl opakovat?

17.6.2011 v 14:11 | Karma: 14,37 | Přečteno: 2392x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Nebezpečí Islandské sopky

Každý si jistě ještě vzpomenete na nebezpečí při erupci Islandské sopky Eyjafjallajökall, o kterém nás informovala téměř všechna média. Z důvodu tohoto nebezpečí byla omezena letecká doprava v Evropě. Zároveň však probíhalo cvičení leteckých sil vojsk NATO. Patrně mají lepší techniku. - Souběžně s touto událostí, probíhala na Islandu i jiná sopečná činnost. Byla jí revolta a příkladná ukázka občanské revoluce, která započala před dvěma lety na Islandu, kde občané donutili odstoupit vládu a přepsat ústavu.

16.6.2011 v 8:00 | Karma: 18,45 | Přečteno: 1573x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  11:01

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici zkomplikovala dopoledne nehoda nákladního...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

SPOLU vsadilo na antikampaň. Paroduje heslo ANO a spojuje hnutí s Ruskem

2. května 2024  10:56

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem ,,človek", jenž chce žít v míru a toleranci s ostatními. ,,Chci toho tolik !?"