30 případů Miloše Zemana

Prý se máme dobře bavit. Asi do doby, než nás smích nadobro opustí. Ještě že máme tolik výtečných komiků. Kdo by to také nevzal – za ty prachy…. Upozornění: Nenechte svoji pozornost odvádět špatným směrem.NENECHTE SE OHLUPOVAT!  

SPOZ připravila seriál 30 případů Miloše Zemana

Strana práv občanů – Zemanovci (SPOZ) nadělí pro voliče předvolební billboardový seriál 30 případů Miloše Zemana. 

29. dubna 2010

Zeman bude jakožto nezkorumpovatelný hrdina vykukovat na české občany z růží, obálky, karet i zpoza terče. Zemanovci využili image Zemana jako politika, kterému nikdy nechyběl humor. Na specifický ráz Zemanova humoru vsadili i ve volební kampani a připravili voličům sérii 30 případů Miloše Zemana.
"Dnešní politická scéna se občanům vzdaluje. Nenabízí nic jiného, než skandály a osobní útoky nejen na politické soupeře, ale i do vlastních řad. Občané jsou tímto stavem znechuceni. Chybí humor. Věříme, že našich 30 příběhů Miloše Zemana vrátí lidem úsměv na tvář a maličko odlehčí předvolební boj," komentoval Marek Rejman z tiskového oddělení SPOZ.
Všechny díly série odkazují na číslo 13, pod kterým budou zemanovci usilovat o hlasy voličů. Za režiséry dílů jsou označeni sami čeští občané, protože právě na nich bude ve volbách záležet, jak "příběhy z prostředí politických intrik, korupce a krizí všeho druhu“ nakonec dopadnou a zda jim bude moci Zeman ukázat i ve sněmovně svou mravní čistotu a připravenost řešit ekonomickou a politickou krizi v zemi.
"Neúplatný hrdina Miloš Zeman bude čelit nejen různým nástrahám a podrazům, ale čeká ho také řešení těžkých ekonomických a společenských problémů naší země," avizují zemanovci při uvedení volební série. V dílu Neúplatný slibují zemanovci, souboj jejich nezkorumpovatelného šéfa s "protřelými bandity všeho druhu".
Díl Kartářka a dobrodruh sarkasticky útočí na šéfa ČSSD Jiřího Paroubka a jeho manželku alias manžele Roubkovy. "Zkušený prognostik Miloš Zeman se chystá zachránit zemi ze spárů dobrodruha, který veškerá svá rozhodnutí konzultuje s poblázněnou kartářkou. S jakými nástrahami se musí náš hrdina vypořádat a jaké škody musí napravit, uvidíte již brzy," slibují zemanovci.
Díl Růží na Zemana zavede voliče do hotelového pokoje, kde na šéfa SPOZ nekompromisně bojujícího s krizí jakýsi padouch připravil růže s otrávenými trny. Mezi řádky volič odtuší, že zlým padouchem má být opět Jiří Paroubek, který na předvolebních mítincích oslňuje voliče tím, že jim rozdává růže.
Mladé pušky je název dalšího 13. dílu. Hraje v něm tentokrát nejen ostřílený Zeman, ale i místopředsedové SPOZ, tedy Vladimír "Krasoň" Hönig a Radek "Drsoň" Augustin.
Díl, který Zemanovci pro voliče teprve chystají, má již také název: J.P. Mimozemšťan. Voliči v něm budou podle Marka Rejmana sledovat, jak Zeman odhalí pravou identitu mimozemského tvora J.P.

Zdroj: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/spoz-pripravila-serial-30-pripadu-milose-zemana/

Autor: Jaroslav Steiden | čtvrtek 29.4.2010 22:46 | karma článku: 8,35 | přečteno: 1264x
  • Další články autora

Jaroslav Steiden

Kultura diskuse

19.11.2011 v 19:20 | Karma: 13,86

Jaroslav Steiden

Odkud fouká chemtrails

15.11.2011 v 13:47 | Karma: 14,65

Jaroslav Steiden

Žádost o mír

19.7.2011 v 22:34 | Karma: 8,00

Jaroslav Steiden

Replay 911

17.6.2011 v 14:11 | Karma: 14,37

Jaroslav Steiden

Nebezpečí Islandské sopky

16.6.2011 v 8:00 | Karma: 18,45