Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Han_Da

5. 5. 2010 16:16
Vysvětlení

Pane Steidene, jistě je pádným argumentem proti veškerým vašim námitkám jednoduchá informace, že anketa je zcela neformální a neosvojuje si žádné právo na to, býti nazývána nějakým oficielním předvolebním průzkumem. Tedy jsou vaše námitky neoprávněné. Už o něčem úplně jiném je naprosto známý fakt, jakou sílu má informace (jakákoli), uveřejněná v masovém médiu, kterým formát iDNES bezpochyby je. Koledujete si tímto o umístění na černou listinu (=stažení z úvodní strany blogu a jeho přemístění např. do minimálně navštěvovaného Hyde parku), na níž byl právě odpakován můj článek  http://daskova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=136845&bk=74698,  kritizující karmu a čtenost. Hezký den :-)

0 0
možnosti
KN

bubli1fuk

7. 5. 2010 16:49
Re: Vysvětlení

Váš tzv. pádný argument proti námitkám autora je naprosto irelevantní. Naopak  jádrem autorova příspěvku je upozornění, aby si případní účastníci "hlasování" uvědomili, co vlastně svým jednání podporují = pokus nikoliv "nezávislé", ale zcela modré, redakce ovlivnit dosud nepříznivé preference modrých strak TÝDEN PŘED VOLBAMI zejména u tzv.nerozhodnutých voličů.

Autorovo vyjádření: "Výhradní moc rozhodnout který hlas je platný a který nikoli si usurpovala redakce,o jejiž objektivnosti silně pochybuji.Proto Vás nabádám,neberte vážně výsledky,kterými se jistě budou pyšnit na titulních stránkách po skončení tohoto ,,nezávislého“ predvolebního průzkumu,zdůrazňujíc převahu té či oné strany.Nenechte se ohlupovat a věřte faktům až půjdete vhodit svůj lístek do urny." je pregnantní a zcela správně upozorňuje na redakcí velmi pravděpodobné zneužití tohoto "hlasování".

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem ,,človek", jenž chce žít v míru a toleranci s ostatními. ,,Chci toho tolik !?"