Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tonda

24. 1. 2008 0:53
Prognosťák = banda naivních troubů

co si Štrougal pěstoval jako jisté nástupce moci při svém krachu a to se povedlo na 100%.Ale nevěřil jaké jsou to blbci. Nikdy nic nedokázali a tak ať se svezou. jejich škoda byla přajatelná! Když se dosatli k moci dnes vidíme výsledek Národní tragedie  -15 biliónů Kč!!!!

0 0
možnosti

PePa

24. 1. 2008 0:46
Tlachal se rád poslouchá

a ani neví kolik poškodil národ? On to dobře ví a proto je denně na MOL! Jezevec slušné slovo jinak souhlasím s Pepíkem!

0 0
možnosti

pepík

24. 1. 2008 0:43
Vůdce Zeman= národní BLB

tak se zachová ubožák, zcela zpitý na mol, když za sebe vybere takové nástupce! Jenom ožralý na mol může počkat na svoji smrt národní zbabělec zeman! Ať jde do liďáku vymést ten chlív, co tam zanechal HOVADO!

0 0
možnosti

Jiný Jan

23. 1. 2008 17:22
Teplá zima

Také bych chtěl být až budu v důchodu, pro naše politiky tak důležitý. Ale to mi určitě nehrozí. Miloš Zeman dokázal "vyrobit" stín, v kterém se schovali jeho méně schopnější straničtí spolubojovníci. Podobný typ je i Václav Klaus, bez něj by ODS taky musela "na slunce". Oběma dvěma se podařilo napsat dějiny, vždyť "Opoziční smlouvu "vyrobili svorně, možná u becherovky. Zeman po své éře zanechal v politice svoje lidi, kteří jsou jazýčkem na vahách při rozhodování v parlamentu. Musím konstatovat, že chválabohu neměli komunisté takovou moc ovlivňovat veřejnost. Je poměrně teplá zima, Miloš Zeman je rád, že jej někdo ruší, tahat za nitky politiky v Praze mu dělá určitě dobře. Kdyby byl presidentem, možná by se dal na minerálku a záležitosti hlavy státu by také plnil odpovědně. Ono v tom prognostickém ústavu se sešli docela schopní lidé.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

23. 1. 2008 17:38
Re: Teplá zima

Osobně si myslím, že pokud by ho chtěl vytáhnout zpátky do politiky, museli by se o něj všichni přestat zajímat...nejsem si jistý, jestli by to vydržel.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

23. 1. 2008 16:16
Miloš

Tak podívejte se, - já becherovku již dlouho nepiji a místo ní, dávám přednost mnohem zdravější slivovici, takže to, že na Vysočině holduji becherovce, může napsat  jedině amatérský novinář bez informací - a sami dobře víte, co si o novinářích myslím.

Ale dávám, pane Šubrte, jednoduchý příklad. Když o mně napíšete, že jsem blb, tak je to Váš názor a já ho respektuji. Ale když o mně uvedete, že popíjím becherovku, tak si myslíte, že jsem blb, který nemá vkus, - takže já si si o vás musím pomyslet, že jste nevkusný blb. - Jo?

0 0
možnosti

Jan

23. 1. 2008 16:08
Bohužel

Miloš Zeman je jediný socdemák z té Paroubkovy demoliční kamarily, se kterým se člověk pobavil a v mnohém s ním souhlasil. S bagrem Paroubkem začala ve vedení oranž.utopistů  etapa vojenského drilu, hrubého až vulgárního napadání politic. partnerů v rámci vylhaných a hloupě zkonstruovaných nápadů a ideí. Paroubkův nemilosrdný tah na bránu silně připomíná syfilitika Gottwalda, oba krajně nesympatické špekouny.

0 0
možnosti

komentátor

23. 1. 2008 16:01
Jednoduchá odpovědˇ. Běž raději na lyže

Buď rád, že jsi z té dnešní , vskutku velmi často opravdu novinářské žumpy venku a pro jistotu se ještě osprchuj. Karmu za tu slátaninku ti nedávám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik