Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr

25. 11. 2007 19:58
souhlasim s clankem

myslim, ze je to vyjadreno velmi trefne, myslim ten obecny problem, jak autor rika neopraskacstvi

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

21. 11. 2007 13:54
Chvála investigativních novinářů

No, já si myslím, že i tato investigativní novinařina je důležitá. Kdyby nebyla, bylo by to jako za komunistů. Nikdo by nic nevěděl a představitelé by si dělali, co chtěli. Spíš mě překvapuje, jakou důležitost jednotlivým událostem dáváme a do jakých souvislostí je dáváme. A přivádí mě v úžas, když těmito excesy (kolikrát mnohem menší, než se dopouštíme sami) poměřujeme správnost politických směrů. To jestli někdo z politiků udělá botu by mělo vytvořit lidem obrázek o něm samém.

Já nezměním svůj pohled na svět jen proto, že nějaký zupák se nechá vozit autem jako prase nebo jiný zupák si vládním letadlem odskočí na lyže. To není otázka pohledu na svět, ale vidláctví dotčených. A to mi vadí víc, že těmito zástupnými problémy se politici častují, než to, že investigativní novináři šlapou politikům na paty.

0 0
možnosti

Bedrich

21. 11. 2007 14:19
Re: Chvála investigativních novinářů

To relativizujete jako Rudánek Polaneckejch ve svým nejnovějším výpotku. Jestli tohlecto jsou zástupné problémy, tak sme tam, kde sme byli. Například Husákovic mamina lítala pro jahody vládním speciálem do Paříže a ty nomenklaturní kádry se stěhovaly do vil po emigrantech.

0 0
možnosti

Michal Dvořák

21. 11. 2007 13:17
Ach ti novináři

Bohužel jsem byl spolu s Janem Duškem  onoho 9.11. v Söldau v hotelu Zentral. Topolánek tam byl minimálně jednu noc, kolega Dušek jej potkal u snídaně, pozdravili se, ale šponovky neměl:) Byli jsme tam na presstripu, já foťák na krku, ale ani mě nenapadlo premiéra fotit,protože pro náš časopis je holt nezajímavý. Kdybych to, blb, udělal, a prodal info do Týdne, tak mám na vánoční dárky:) Gratuluji, Honzo:)

0 0
možnosti

Bedrich

21. 11. 2007 14:15
Re: Ach ti novináři

Kdybyste udělal fotky, tak ste ten autorův neopráskač. Pomalu StBák. :-)

0 0
možnosti

Bedrich

21. 11. 2007 12:52
A co byste navrhoval?

Aby se takovéto kauzy jednoznačné arogance moci zametaly pod koberec? Špatní jsou ty "práskači"? Máte nějak pokroucený žebříček hodnot.

Pokud premiér opravdu zneužil vládní speciál, tak to nevyžaduje omluvu, ale abdikaci. Alespoň v normální zemi.

0 0
možnosti

Velká hlava

21. 11. 2007 13:34
Re: A co byste navrhoval?

...a lůza kvičí...;-D, jeď si taky zalyžovat, burane (Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik