Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

24. 4. 2009 13:34
asi před týdnem

jsem z tv zaslechl informaci, že jakási Alena Borůvková hodlá objíždět mimopražské buňky ČSSD, na nichž se bude ucházet o přízeň místních pohlavárů, bla, bla, bla. Jelikož si o České politice - obecně - nemyslím nic lichotivého a letorou jsa spíše cynik, utrousil jsem ke své ženě poznámku. "To bude nějaká kamarádka Petrušky (Paroubkové) jež právě zaůkolovala ten svůj drahý seximozek, aby ji dostal ke korytu. No a neuplynul ani týden a máme to do posledního písmena zde. Jen se ukazuje, že patrně nedisponuje nijak zvláštní bystrostí a malér na sebe nenechal dlouho čekat. Jsem zvědav, zda-li se Jyřík bude od ní distancovat, či se to nějak smázne...

0 0
možnosti
K

krtkoun

24. 4. 2009 11:50
vypadalo to nadejne myslel jsem ze bude chytra

ale byt s Jyrkou a Davidkem Ratikem kamarad a pritom chytry to se vylucuje ...

odpovedi na otazky v interwiew - bloncka jak vysita jen ma par trid vzdelani vic - o nicem nevi niceho se neobava, jsou to spravni hosi ta parta komunistu v barvach  CSSD  je to hodne smutny pohled jak se vyrabi prefabtikovani politici...

A nebojte do roka bude nejpopularnejsi  ze vsech a vsichni budou delat anylyzy a dalekosahle analyzy  nebot prace novinare jest praci hovnivala - z prdu kulicka...!

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

24. 4. 2009 12:31
Re: vypadalo to nadejne myslel jsem ze bude chytra

což o to, chytrá asi bude .... hlavní je, zda bude mít na funkci ve vedení strany žaludek. Se Škromachem nebo Zaorálkem dojít k ideové shodě moc dobře nejde ... pro člověka s VŠ.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

24. 4. 2009 11:39
Jyrka na tiskovce dá vše

do pořádku a podle veřejného průzkumu to bude asi novinář,kdo zase kecá....;-D;-D

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 4. 2009 12:24
Re: Jyrka na tiskovce dá vše

novinář je zcela určitě zaprodanec a přisluhovač v žoldu ODS;-D

0 0
možnosti
P

pěnice

24. 4. 2009 11:37
Ta paní,

 je to náhoda,že je blondýnka?

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik