Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

slavek133

11. 3. 2008 11:28
jo

človíčku,tvůj dobrý úmysl padl na špatnou půdu.Jak tady čtu,většina ti nadává,že jsi závistivý blbec,který se k tomu korýtku nedostal a je vlastně v pořádku,že poslanci dostávají nehorázné peníze za paskvily,které vytvářejí.A karmu jsem dal.

0 0
možnosti

karel novak

7. 3. 2008 16:50
...

málokterý prase se hne dobrovolně od koryta, když má současně dojem, že je schopno se před zabíjačkou ještě trochu přikrmit. :-/ takže se není čemu u politiků divit. přeci jenom koryto politicky je ještě o něčem víc než jen koryto s pomejema. :-© taky byste asi hrabal, kdyby vám stejný koryto nabídli. jinak byste byl ostatním pro smích, že jako jediný nechcete ke korytu, když ho máte až před rypákem a ostatní z něho berou, co se dá... páč před ním nemusí být věčně. :-©

0 0
možnosti

Vladimir Danicek

7. 3. 2008 14:51
Průměrný plat

:-)Průměrná mzda v komerčním sektoru je přitom téměř shodná s platem v sektoru státním, kde však za uplynulý rok došlo k rychlejšímu růstu. Zaměstnanci soukromých firem tak průměrně vydělávají 18 930 korun, státní zaměstnanci průměrně 18 497 korun měsíčně.

Podrobnější statistiky ukazují, že dvě třetiny zaměstnanců na průměrný plat nedosáhnou.

Česká republika - oficiální web ČR

0 0
možnosti

plech

7. 3. 2008 14:02
Extramega

terragigasuperspeciál nadrženej korytář se slinou z huby tekoucí = Čunek. To se jen tak nevidí. ;-D

0 0
možnosti

martin

7. 3. 2008 13:22
tak nevím, co tím chtěl básník říci

I vy zajisté máte svoje korýtko jako každý z nás. Kdyby vám někdo nabídl korýtko za trojnásobný plat a nebyla by to nijak náročná práce, vzal byste to. Alespoň 9 lidí z deseti by to vzalo. A stejně jako v každé jiné branži, když vám pak šéf řekne udělej to takhle nebo tě brzo vyhodím, a vy byste měl zase klesnout na třetinový plat, uděláte to, o tom vůbec nepochybujte. Obzvláště jisté to bude v případě, že už budete ve středním nebo vyšším věku živit rodinu. Takže ještě jednou - vůbec nechápu o co vám jde. Že se lidé chovají lidsky? Že by se stejně choval kdokoliv z nás? Nebo to zesměšňujete? Proč? Pokud vám jde o jakousi odvahu a čest - máme ji snad my na pracovišti? Ozvali bychom se s nějakou "pravdou", když bychom věděli, že si tím u našeho dobře placeného místa kopeme hrob?

0 0
možnosti

ooo

7. 3. 2008 14:50
Re: tak nevím, co tím chtěl básník říci

No právě a proto to v tomhle státě přesně tak vypadá.

0 0
možnosti

václav

7. 3. 2008 12:42
SPŠE Ječná - škola jejiž sláva hvězd se dotýká

Hehe, to je jak u nás ve škole. Průměrný věk učitelů něco přes 50 let to je na mě moc:D

0 0
možnosti

václav

7. 3. 2008 12:44
Re: SPŠE Ječná - škola jejiž sláva hvězd se dotýká

Chci říct, že jsou nad hrobem, ale stejně je odsud nikdo nedostane...tak přilepšení k důchodu to neni špatný a doma by se stejně ukousali nudou..

0 0
možnosti

martin

7. 3. 2008 12:33
korýtko

kdy už bude konec trapným kecům o "korýtku" ?:-/

0 0
možnosti

alien

7. 3. 2008 11:52
:)

dekuji za vtipny a bohuzel pravdivy prispevek, pobavil jste me uz jen nadpisem :-)R^

Mam takovou teorii, ze zlodejina a nepoctivost v politice je prirozena (to pisu, prestoze nejsem politik), meli bychom to v rozumne mire tolerovat a brat to jako bonus politika, ovsem jen za predpokladu, ze dany politik prospiva sve zemi, nebo aspon neskodi (napriklad zadluzovanim zeme jako nejmenovany byvaly predseda vlady). Tj. pokud plusy prevazi minusy, moc bych to neresil ;-)

0 0
možnosti

PetroleumLampoIdorablo

7. 3. 2008 12:45
Re: :)

AŽ NA TO, ŽE TVOJE A POLITIKOVA PŘEDSTAVA O ROZUMNÉ MÍŘE POSTRÁDAJÍ STYČNÉ PLOCHY

0 0
možnosti

Hugo

7. 3. 2008 11:12
Právo domovské organizace?

Domovská organizace by MĚLA mít právo pokud poslance vyloučí ze své strany mít právo ho i zbavit mandátu do kterého ho jmenovala(dosadila?)A zároveň by se mela zrušit neodvolatelnost a doživotní imunita na imunitu pouze ve sněmovně a v senátu,,

NEJSME JAKO ONI

0 0
možnosti

alien

7. 3. 2008 11:18
Re: Právo domovské organizace?

hmm, a ja jsem si vzdycky myslel, ze mandat ti poslanci maji od volicu, ne od strany :-P

Navic jste zapomnel(?) zminit preferencni hlasy - tj. kdyz nekoho zvoli lidi konkretne, nevoli stranu - proc by ta mela mit moznost zbavit cloveka mandatu? To mi pripomina komunisty a masoveho vraha Stalina - volby musi byt demokraticke, ale kdyby se v budoucnosti nedopatrenim stalo, ze komunisti nezvitezi, musime tyto volby zpochybnit....

0 0
možnosti

petrof

6. 3. 2008 15:21
vaše závěry jsou zřejmě správné,

o více pak v tomto kontextu vyniká jednání a odvaha pánů Melčáka a Pohanky, kteří vědí, že je to jejich poslední "jízda".

Pouze mě zaráží vaše jistota tvrzení, že plné 2/3 pracujících nedosáhnou na průměrný plat..!!! Kde jste to proboha vzal, chlape...?? R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik