Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

panaOrleanska

30. 9. 2011 3:51
ale ale

Haitanka ktera je Americanka?   Kdyz se narodila v USA tak je Americanka pokud se nerozhodla pozadat o jine obcanstvi po svych 18-tych narozeninach...  Velice povrchne hodnoceni nabozenstvi a USA... Snazi se za kadou cenu psat zbytecne teatralnym "senzacnym" stylem, ktery se nosi porad v Cesku ale jinak ve svete je na smich...

0 0
možnosti
1

123janinka

7. 10. 2011 22:20
Re: ale ale

Az ted jsem se dostala k tomuhle blábolanci. Inu to je uzasne naspane. Coze to slecno studujete? ;-D:-P Naivní skolu??

pozvali me sem pratele, abych si precetla. Hih, to stoji za to- fakt bych to videla na nejaky bulvar !!!

0 0
možnosti
H

habit-.!..

28. 8. 2011 16:44
... hodnotit firmu podle recepce...

... je velmi zavádějící... no, máte ještě dost času na sbírání zkušeností - jenom pozor, abyste nespatřila světlo, které vás oslepí... to tyhle firmy přesně umějí...

... hodně povrchní sonda do života nějaké sekty - měla byste se spíš zamyslet nad tím rozporem: tam plazmové obrazovky, usmvaví lidé, radost a štěstí stéká po stěnách - tady kamenné sochy bez výrazu, že si člověk není jistý, jestli nejsou mrtví (což ve skutečnosti jsou, stačí zapříst rozhovor), které dokáží hodiny stát na jednou místě se zvednutýma rukama plnýma letáčků...

Rv

0 0
možnosti
VZ

charlieblackwood

15. 8. 2011 11:20
Vlastní názor

"Jen na základě vlastní zkušenosti si totiž může nejlépe utřídit dojmy a utvořit si vlastní, prožitkem upevněný, názor."

Pěkná a pravdivá věta! Navíc úžasné, že ji napsala dvacetiletá slečna.

Mnoho lidí (a mnohem více starších) totiž svůj názor ani vytvořený nemá. Resp. myslí si, že ho mají, ale ve skutečnosti je odposlouchaný z televize či odpapouškovaný z rodiny. Teprve skutečný prožitek (či zážitek? :) v nás může vytvořit ten vlastní názor.

Hodně štěstí ve Státech!

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

28. 8. 2011 13:41
0 0
možnosti
PL

sidvicious1957

7. 8. 2011 7:18
FAJN. A?

Caf ANETA, dúfam, že sa máš v USA aspoň tak dobre, ako to popisuješ, ak nie ešte lepšie. Zatiaľ som čítal všetky tvoje blogy a sú rozhodne výborné. K tomu dnešnému mám ale výhrady, teda samozrejme nie formálne, ale k "Jehovášom":

Píšeš, že v Prahe ti v metre vadia, sú divní a považuješ ich za sektu. To je správne, pretože oni sú sekta a na tom stavajú, navyše nie je tajomstvom, že sú dosť zameraní na peniaze. To ale, priznávam, nemusí byť argument. Rozhodne mi však pripadá divné, ak povieš, že tí pražskí Jehovisti sú divní a títo nie. Akí je rozdiel? Že títo sa obliekajú "normálne" a nemajú všetci 40+? Alebo v tom, že majú sídlo s plazmami a klimatizáciou? Veď to je tak neskutočne povrchné videnie.

Píšeš, že ak by boli sekta, tak by robili hrozné veci. No, nemusí každá sekta súložiť na zarezanej mačke za súmraku na cintoríne, prípadne unášať bezbranné deti a pretvárať ich na svoj obraz.

Celkovo mám proste pocit, že si podľahla pozlátku, za ktorým je veľa nebezpečných okolností.

1 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

17. 8. 2011 14:34
Re: FAJN. A?

R^R^R^ Přesné !!!

0 0
možnosti
MV

n1r5j45qfe5rhtsd74jz

4. 8. 2011 21:28
Hlavně nezapomeňte na přísloví .....

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.

3 0
možnosti
JH

ExPat

4. 8. 2011 20:20
Nazor

Jsem rad ze jste tim prosla s pozitivnim nahledem, ja ho po trech dekadach v USA s Vami ale bohuzel sdilet nemohu. Mam s Jehova Witness trochu jine, velmi negativni a opakovane zkusenosti. To ze se Vas nikdo nesnazil presvedcovat se mi zda az neuveritelne. Ze by zmenili taktiku?

Jak uz nekdo napsal ("kočkavlázních") - opravdu si davejte pozor.

0 0
možnosti
RH

Kruton

4. 8. 2011 17:07
Jedné známé

ukradli dceru... Kamarádila se s jejich dcerou, jezdila s nimi na dovolenou, byla pořád u nich a po čase jí vysvětlili, že má máma na ni špatný vliv, protože není jejich a dcera se matce od dospělosti vyhýbá... Stačí krátký rozhovor s jehovistou a je jasné, že jde o nebezpečnou sektu.

0 0
možnosti
F

firer.diskuze

7. 10. 2011 21:45
Re: Jedné známé

Nemáte pravdu, jeden z mých kolegů v zaměstnání je Jehovista (já katolík) a často spolu diskutujeme o křesťanství (Jehovisté jsou také křesťané), ale nemůžu říct, že by byl nebezpečný, ba naopak. Pracuje více a kvalitněji než ostatní, vysvětlil mi přesně, proč se stal Jehovistou a nelanaří mě k nim. Také navštívil jejich sídlo v USA a popsal mi různé vztahy a možnosti, jak to tam funguje. Nevěřte propagandě.

0 0
možnosti
OU

4. 8. 2011 16:54
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
L

lalupa

4. 8. 2011 16:47
Dobré

Velmi kvalitně napsané, přečetla jsem článek celý, což se nestává tady na blozích často. Nemá smysl chovat předsudky a nekamarádit se kvůli víře, i když váš obraz umaštěného Jehovistu mám v hlavě také. Lidi jsme různí, užijte si pobyt, a pozdravujte Kristinku Štambergovou pokud ji znáte ;-)

0 0
možnosti
K

kočkavlázních

4. 8. 2011 16:41
Dávejte si bacha

ani nevíte jak a uvíznete drápkem. Kdyby jen stáli na rohu a nabízeli Strážnou věž, tak prosím. Ale jsou opravdu nebezpeční.Taková mafie.Mají svoje lidi skoro všude,a běda když se jim zamícháte do jejich kšeftíků. to pak teprve poznáte co jsou zač!

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2053x
Studuji třetí ročník pražské žurnalistiky. Kromě psaní, hudby, toulání se po Praze, posedávání v kavárničkách, miluji cestování.

Seznam rubrik