Je těžké se ovládat

Učitel autoškoly který osahává své žákyně. Mladí puberťáci kteří se v tramvaji mačkají na mladé slečny. Řidiči projíždějících aut co si mohou krky vykroutit pozorujíc ženy na ulici. Majitelé mobilních telefonů s foťáky co loví pikantní snímky částí ženských těl. A množství provedených znásilnění neukojenými muži. Na první pohled věci které odsuzujeme, v lehčích případech nesouhlasně pokýváme hlavou. Pojďme se však na to podívat z jiného úhlu.

Akorát jsem byl svědkem jak mladá dáma přisedá na sedadlo řidiče vozu autoškoly. Instruktor který na ni čekal možná bezmocně povzdechl. Ta dáma byla opět oděna v přiléhavých kalhotách sexy střihu (vykukující tanga navíc prosvítají skrz kalhoty), v tílku odhalující v plné kráse silná a pevná ňadra a zahalena v oblaku parfému, který výrobce nadopoval nemilosrdnými feromony. A tak se zdá že učitel bude v těžké roli odolávání pokušení, mučivých svodů ženského kouzla podpořeného moderní módou.

Je těžké na ulici se nepodívat, spatříte-li doslova bohyni s plavně se v rytmu chůze pohupujících se dlouhých vlasů vkusně zastřižených do dynamického tvaru, se spokojeným úsměvem na tváři jdoucí svému životu vstříc. Její ladné, nenásilné, naprosto přirozené pohupování v jejích bokách přivádí pozorovatele blízko ke stavu, který lékaři označují slovem kóma. Ano, ona sama svojí osobností reprezentuje život samotný, jeho lehkost, sílu, divokost ale i smysluplnost. Takovým ženám chci za to poděkovat.

Návštěvy plováren jsou dnes spíše návštěvou salónu s erotickým prádlem. Pokud někdo byl v nevěstinci (já pouze jako pracovník s bezpečnostní technologií - tudíž pouze služebně!), ví, že obrázek je podobný. Jen místo tyčí se krásné děvy procházejí kolem stánků s pivem a párky. Tolik pestrých barev, střihů a předhánění se v odhalování, kdo ukáže víc to, kde všude má depilaci! No prostě jeden velký úžas, člověk si hned v opojení vlastenecky vzpomene na národní hymnu a hlavou letí ten part o "ráji na pohled".

Někdy jsem tak doslova šokován sladěností barev a střihů oděvů některých žen, že přiznám se, rychle lovím telefon a snažím se aspoň provizorně zachytit ten letmý okamžik, abych si ho mohl někdy v budoucnu připomenout a zahřát se na duši. Prostě se někdy nedá odolat a zahrát si na paparazziho. Mnohé ženy mají takový smysl pro cit a vkus, že se musí jejich snaha ocenit, alespoň cvaknutím spouště mobilního telefonu.

Dnešní doba prostě ženám a jejich kráse přeje. Díky antikoncepci si mohou dokonce užívat všeho stejným způsobem jako muži. Divoce, nevázaně a nekontrolovatelně. Nevím zrovna jestli tohle je správné, ale rozhodně svůdnost a šarm k ženám patří. A na trhu je tolik prostředků a know how, že i z ošklivého káčátka lze udělat velmi přitažlivou ženu. Vždyť zajímavý a přitažlivý celek je tvořen sladěností jednotlivých detailů a to je to, za čím se mi pozorovatelé otáčíme (záměrně neříkám muži, neboť i ženy se otáčejí).

Co říci závěrem. Je opravdu těžké se v dnešní poodhalené době ovládat, neharašit, neobtěžovat a dělat na oko jako že nic. Je to pro nás muže dobrá zkouška sebeovládání. Ale jen ti, co se umějí ovládnout mají možnost slíznout smetánku. Ale to už by bylo na jiný článek.

Autor: Josef Štědronský | pátek 13.7.2007 9:55 | karma článku: 12,98 | přečteno: 1051x
  • Další články autora

Josef Štědronský

Ryba smrdí od KDU-ČSL

9.8.2007 v 20:15 | Karma: 18,67

Josef Štědronský

Rambo je zpátky - hurá!

17.7.2007 v 12:56 | Karma: 9,41