Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hafusak2

17. 6. 2010 15:25
Hospodaření v HK

je na takové úrovni, že kdybych ho měl komentovat, tak: 1. Žádný příspěvek nebude otištěn, 2. Spotřeba dukátů by byla přímo astronomická, 3. Měl bych tu distanc na nejméně  let...... Vím o čem píšu, doplácím na to jako občan již celá léta.

0 0
možnosti

Glock Mark VI

17. 6. 2010 13:36
Tak to máte sice pech,

ale nic s tím nenaděláte. Neb zákon mluví o torchu jiném druhu transparentnosti. Když takovéhle věci vylepím na internet, tak potřebné transparentnosti se stejně nedočkám. Ona se ta zásada "transparentnosti" váže především na rozhodovací postupy a celý proces a to tak, aby ona transparence byla taková, že tyto postupy a procesy je možno přezkoumat.

Vaše požadavky těchto standardů vůbec nedosahují, vy byste asi chtěla, aby se na webu města HK objevovala krasopisná slohová cvičení, já bych zase rád viděl, aby tam byly zápisy z hodnotících komisí, přehled podaných nabídek, přehled hodnotících kritérií a ... asi 5-ž dalších věcí. TO JE PODLE MNE TRANSPARENTNOST PŘI PRODEJI VEŘEJNÉHO MAJETKU.

.

Víte co, nastudujte si zákon o veřejných zakázkách, má č. 137/2006 Sb. a je celý na webu http://www.mmr.cz

0 0
možnosti

tombry

17. 6. 2010 13:03
Když

Když se tak na Vás koukám, tak mi je už úplně jasný, proč SZ ve volbách tak totálně propadla.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 481x
Profesně se zajímám o hospodaření státu. Také mě zajímá problematika jednotlivých odvětví ekonomiky a světová ekonomika. Ráda vařím.