Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

driv si lidi nosili esusy, dnes plastove krabicky ;-D

0 0
možnosti
Foto

Fakt jsi v životě neslyšela nic o Tupperware, jejichž krabičky vítězí i nad rajskou? ;)

0 0
možnosti
Foto

nosím.....tj. spíš vozím....na služebky.;-)Červená řepa rulez...trávíte jak somálská vesnice a tak si občas můžete dát i pivíčko (bože díky) aniž ohrozíte pozvolný výfuk pásové pneu.;-)

0 0
možnosti

D92a68v57i72d 11Č98e53c13h

9. 4. 2014 18:34

Krabička se mnou občas do práce jde. Jako tvor poživačný, do ní strukturovaně rozkládám různé výživné dobroty. Ale s čím se hůře se vyrovnávám, je čištění již prázdné plastové schránky. Mám pocit, že je prakticky na jedno použití. A tak, z vlastní lenosti, neekonomicky a účelově, většinou kupuji jídlo kantýnové.

0 0
možnosti
IH

Supr článek Jiřinko .... já bych chtěla vidět nějakého GŘ,jak stojí před mikrovlnkou popř. jak dlabe lžící z plastové krabičky. ;-D Jo a krabičku jsem většinou do práce nenosila. ;-)

0 0
možnosti
Foto

znám....proč ne. Asi s ní nechodí po chodbě, ale z krabičky baští. Já je teď mám v lednici na hotelu taky. Vybírám si na služebce ubytování i dle ledničky...či aspoň ledničky-minibaru (pití vyndám,krabičku vložím)....bez toho je shazování kg pro někoho,co je furt na kolech skoro nemožné. Co doma vydřete, po restauracích zahodíte. A těch "zdravých" je zrovna v lokalitě klienta pomálu či mají mimikry.;-)

1 0
možnosti
AK

Obcas ano, udelam si neco zdraveho, abych trosku vykompenzovala zbytek tydne v restauraci;-)

0 0
možnosti
PP

Krabici s jídlem jsem dostával už jako prcek do školy, není to žádná novinka, ani nic zvláštního ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 811x
Jsem žena, s duší šestnáctky, co ráda háže hnůj, protože sledovat v něm čirý ruch velkoměsta brouků je setsakramentsky zábavné!

Seznam rubrik