Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle všechno, co patří k dětství, dělám, hodně mj  jako svou práci.../MŠ:-)/ Nedejte si vzít tyhle drobné radosti jenom proto, že by se po vás někdo "zmoudřelý" měl vozit a dávat vám nálepky.R^

0 0
možnosti

jestli se vy neumíte zastavit a dělat blbosti (ať už stavět hrady z písku nebo si pouštět lodičky z listů po potoce nebo se s manželem jen tak honit po lese - což jsou jen namátkou věci, které i ve svém předdůchodovém věku dělám), je to smutné - ale neházejte to i na ostatní. My to umíme. Ale zároveň s tím si umíme i uchovávat hezké vzpomínky, otvírat často ta krabice s fotkami, považovat je za poklad, na který se nesmí zapomínat...

1 0
možnosti
Foto

Každý vnímá po svém. Vzpomínky jsou i pokladem. Vlastním. Vlastního bytí i dušičky. A pokud je možno s kým je sdílet i se o ně podělit, tak si člověk může prodloužit i mládí8-o;-)

0 0
možnosti
JT

I dospely si muze krasne vyhrat. Jen si k tomu hrani musi pribrat i dite. Pak nevypada blbe, ale presne naopak. Ja jsem si nejvic vyhral s legem az se synem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 811x
Jsem žena, s duší šestnáctky, co ráda háže hnůj, protože sledovat v něm čirý ruch velkoměsta brouků je setsakramentsky zábavné!

Seznam rubrik