Diskuse

Batůžkáři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
VK

Můj strejda  jednou vezl v batohu na motorce husu, z Vysočiny až do Prahy.Celou cestu mu okusovala?ozobávala?ucho;-DJak vypadal po cestě batoh,o tom rodinné kroniky mlčí..

2 0
možnosti
PH

;-DNjn. To jste napsala presne, ze batuzkar je vsude doma. Nejvice doma je v narvane tramvaji, kdyz se ohani svym teletem na zadech jako vetrny mlyn lopatkami i pres to, ze hned nad nim je umisten velky napis: "Batohy nepatri na zada, ale do ruky.". Takze batuzkari maji sice rovna zada, ovsem mozek se jim zcela evidentne presunul z hlavy do batohu. Hmm, nova generace.

2 0
možnosti
Foto

Mně vadí batůžkáři v přeplněných prostředcích hromadné přepravy. Protože však používám jen kabiny lanovek v lyžařských střediscích, mám na mysli právě je.

1 0
možnosti
ŠK

Označení "batůžkář" se většinou netýká tak moc člověka s batohem na zádech,jako spíš člověka s batůžkem "v hlavě". Jedná se většinou o levicového pseudointelektuála, u něhož lze někdy v období konce studií a začátku samostaného života pozorovat tzv. lámání chleba. Někteří batůžkáři se vydají cestou tvrdého byznysu, jiní cestují do zajímavých zemí a tahají si domů originální názory a z několika se stanou fakt intelektuálové. Ti se pak většinou přátelí s těmi cestujícími, ale na pivo s nimi nechodí.

0 0
možnosti
Foto

Jsem také batůžkář. Nevadí mi to.

1 0
možnosti
PT

Otvirak na pivo / vino, nahradni kontaktni cocky, dvojici vrhacich nozu, sroubovak, knihy, externi disk, nabijecku a kabely k mobilu, penezenku, mobil, celovku, balonky, sesit, tuzku, propisky, opalovaci krem, deodorant, placatku se slivovici a prilezitostne zapachajici sportovni obleceni / boty.

0 0
možnosti
MT

Hrst rozbitých propisek, kabely k několika telefonům, které jsou dávno v křemíkovém nebi, nůž, vizitky, toaleťák, lékarničku, metr, pracovní papíry, oběd, rozečtenou knížku, klíče, klíče, klíče. Francouzák z Ikei (hodí se častěji, než by řekl člověk, který ho nenosí!). V poslední době proměnlivý množství nářadí a stavebního materiálu. Ale to mluvím jen o čtvrtohorních vrstvách. Hlouběji jsou věci, který jsem dlouho neviděl a myslím že občas na mě tiše vrčí. Taky ten oběd je někdy menší, když ho vyndavám. Jo a můj baťoh je určitě dražší než spousta těch padělků kabelek od DéGéček, takže snobky s flitrama ať si trhnou ploutví:-)

2 0
možnosti
JK

Já tam mám vše, co potřebuji.

0 0
možnosti
JM

Doklady, peníze, mobil, pláštěnku, provaz, nůž, kompas, folii proti prochladnutí, nejaké jídlo a pár hloupostí, na které jsem zapomněl

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 811x
Jsem žena, s duší šestnáctky, co ráda háže hnůj, protože sledovat v něm čirý ruch velkoměsta brouků je setsakramentsky zábavné!

Seznam rubrik