Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V dnesni dobe uz opravdu zalezi jen na nas, jak si to doma nastavime.

0 0
možnosti
EK

No, musím reagovat. Každý to má doma nastavený jinak - stačí se domluvit, co kdo bude dělat, trošku zapojit i děti, a všechno jde líp.

2 0
možnosti

Mám pocit, že jste si prostě špatně vybrala chlapa - a ted děláte blbce ze všech...to co popisujete jako běžné chování mužů k ženám je spíš výjimkou, já ve svém okolí třeba takové nemám - pokud jsem měla, rychle jsem jejich "přátelství" oželela...Hnusné práce -  jako třeba právě mytí záchoda - u nás dělá manžel a nepřijde mu na tom nic divného...a přitom patříme ke starší generaci (manžel v penzi, já pár let před ní)

1 0
možnosti
RP

Myslím, že tohle už pomalu končí. Současná generace lidí už má k dispozici spoustu technických vymožeností a služeb a vydělává dost na to, aby si je mohla opatřit. Vedení domácnosti už ani zdaleka nevyžaduje tolik času co třeba jen v 90. letech. Manželství už přestala být ekonomická nutnost. Jste spolu jen pokud a dokud chcete. Je to jen na Vás, jakou životní cestu si zvolíte. Je technicky poměrně snadné žít bez muže, který se jen válí u televize, případně bez ženy, která je osm hodin denně protivná.

2 0
možnosti
Foto

A já ještě dodám, že ženy jsou často v práci hůře hodnoceny, než muži, byť vykonávají stejnou práci. Osobně pro to nevidím důvod. Ostatní věci, o kterých píšete, ty záleží na tom, jak si to která žena doma s mužem zařídí, nezobecňoval bych.

1 0
možnosti
RP

To je nesmysl. Kdyby to tak bylo, podnikatelé by se předháněli, aby sehnaly špatně placené, ale skvěle pracující ženy :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik