Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chápu, také mám špatná ramena :-) Šaty bez rukávů mívají, nebo si to tam všijte takový kousek stužky s patentkou, kterou si ramínko od prádla upevníte. Pak nevyklouzávají.

Bývalo to za blahých časů, když se ženy ještě uměly oblékat , praxí, že toto udělátko bylo součástí šatů. Těch dražších je dodnes.

Pokud se Vám prádlo vysune pod krk, je jednoznačně na vině velikost - pozor jde o poměr obvodu a velikosti košíčku . Z uvedené nehody bych soudila na malý košíček. U boubelatých dam, je to častý problém, zvláště, když obvod je v nepoměru  s velikostí košíčků. Hezké svátky bez nehod.

0 0
možnosti

Jojo patentku znám a na některých šatech i mám a zmiňuji to. A od jisté doby si opravdu nekoupím "kdejakou" podrsenku. A když se náhodou stane, že je "nesedící" rozloučím se s ní... Ten trapas mě vycvičil!!!

Taky přeji pohodové svátky!

0 0
možnosti
Foto

Žádná záhada...špatná velikost, špatný střih, špatné seřízení, špatná volba pro chystanou činnost...mnohdy kombinace více faktorů :)

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jsem na špatná ramena :))

0 0
možnosti
Foto

Samotný fakt, že mi padá ramínko, bych nejspíš zvládla. Jenže ono to na té paži docela překáží.;-O

0 0
možnosti

... a když se zvedne ruka, tak to zatracené ramínko se do té paže bolestivě zařízne...

0 0
možnosti

Ještě vykoumejte, proč snad jenom mně jediné se neudrží na rameni kabelka. Jdu po ulici a během pěti minut si musím ucha kabelky nahazovat na rameno desetkrát. Ostatní ženy jdou, můžou hovořit s kamarádkou, gestikulovat, držet za tu ruku s kabelkou na rameni dítě nebo vodítko se psem a ucha kabelky drží na rameni jako přibitá. Jak je tomu u Vás?

0 0
možnosti
Foto

Záleží na materiálu uší kabelky a podkladu. Mě klouže na bundě, na svetru ne. Ale úplně nejhůř klouže ucho od kočičí přepravky na popruhu od batohu. Ještě, že jezdíme většinou autem.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik