Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trochu bych to rčení poopravil - Všude dobře, tak co doma.

Já svým dětem pokud byly menší dopřál moře ve společnosti svých vrstevníků a nemotal se jim do toho. Oni si užili a já na to doma vydělával. Tolik peněz abychom jeli všichni čtyři jsem taky nikdy neměl.

Teď když už jsou dospělé jsem konečně začal cestovat i já se svou partnerkou. Pro dva ten týden u moře na začátku , nebo na konci sezóny je opravdu za pár kaček, mezi tím si do toho vložím 2x termály a jsem v pohodě.

Tak proč ten pláč, že už se nikam nedostanete? Omlouvat si to tím, že vlastně nikam nechci, protože je svět zlý je pěkná blbost.

3 0
možnosti

Pláč? Rozhodně bych teď díky událostem za poslední měsíc a týden obavy o bezpečnost! A pak kdo řekl, že nikam nechci? Ba naopak, ale na to někam jet a něco vidět musím mít taky za co a to je prvotní problém. Proto s přihlédnutím k okolnostem jsem pro sebe vyhodnotila situaci, že všude dobře - doma nejlíp! Ale TAK TO VNÍMÁM JÁ!

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik