Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Šťastná, několik seskoků jsem si na stará kolena dopřál a je to úžasně nádherné a potápění mě doufám ještě čeká a zažiji ho. Ani trocha tuku navíc, který nadnáší, překážkou není. Olověný pásek Vás ke dnu potáhne!

0 0
možnosti
MK

My kluci, co jsme už taky dospěli, už nikoho nehledáme. Páč vnitřek je vždycky stejnej, jinej je akorát design :-)

3 0
možnosti
JS

J59a37r17d82a 69S55o92k35o11l

27. 12. 2016 13:18

Proti gustu žádnej dišputát!!až na ten závěr vždyť objevovat nové je vzrušující aspoň u nás "kluků".

0 0
možnosti

J73a21n 35Š36e38s98t51á34k

27. 12. 2016 12:19

Všechno perfekt popsaný a vypsaný, ale možná, kdyby se ta pajda objebila až v samým závěru a ne už patnáckrát předtím, bylo by to větší překvápko:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Pěkné. Taky už jsem taková "Stará stanová kůže";-D. Svoboda je možná větší, právě díky tomu, že očekávání jsou menší, ale to tělo holt začíná být pomalu opotřebované. Takže - no a co?:-). Jsem baba, tomu se nevyhne nikdo, pokud ho dřív neklepne. Život se dá užívat i tak.

0 0
možnosti
Foto

J55a86n18a 25M27a20j29o72v65á

26. 12. 2016 23:57

Prostě si užívejte...čas je jenom Váš. ;-)

0 0
možnosti
Foto

R^vidím to úplně stejně a nenechám si radost ze života kazit tím, že dnešní společnost tak nekriticky vyzdvihuje anorektické puberťačky;-D

2 0
možnosti

Já jim říkám "oteklé nitě". Můj děda hlásal, že ženská má bejt na štípnutí a né na chípnutí...A pak na internetu dneska nakoupí hezké oblečení i "pěkně narostlé holky", aniž by na sebe navlékaly legíny a objemná trika! Dneska není problém "umět svá kila nosit!"

2 0
možnosti
ZH

Mno - nic se nezměnilo. S tím rozhodně nemohu souhlasit. Kolem padesátky (+/-) holky procházejí menopauzou, kluci andropauzou. To má pochopitelně velký vliv na celkové chování organismu. Někdo se stále honí za zašlou slávou a "kluci" se shánějí po viagře, někdo si najde jinou zábavu, na kterou neměl moc času v době hormonálních bouří.

Před pár dny jsem zažil příhodu - jel jsem místenkovým autobusem a vedle mě si sedlo mladé děvče. Zklamání z toho, že chytlo místo vedle starého dědka bylo jasně znatelné. ;-D

Změnilo se hodně. Je to doba, ve které je nutno celkem zásadním způsobem přehodnotit životní priority. Avšak určitě to nepovažuju za dobu vhodnou pro započetí s aktivitami, jako je potápění. To je pro lidi, kteří jsou na prahu dospělosti, nikoliv na prahu stáří. :-)

0 0
možnosti

No, potápět se asi nebudu - s ohledem na tukové polštáře, které mě spíše nadnášejí, by to asi nešlo. To už mm vyzkoušené, že mé tělo bylo "nepotopitelné", Ale jsou zde i jiné aktivity, které lze na "prahu stáří" (já se za starou tedy rozhodně ještě nepovažuji - mám jen letité životní zkušenosti) podniknout - třeba pořídit si zbrojní pas!

0 0
možnosti
JP

R^ Líbí se mi, že netajíte věk. Já vždycky říkám, že bych byla pěkná blbka, kdybych se ofrňovala kolik že mi to je. Tolik lidí, i několik dětí jsem poznala, kteří by dali nevímco za to, aby se třeba i jen té třicítky, čtyřicítky nebo padesátky dožili a nebylo jim souzeno. A jám tím mám pohrdat ? Tak tímto moudrem krmím mladší kolegyně a kamarádky vždy o svých narozeninách. Vždycky se začnou usmívat - nojo, vždyť ty máš vlastně pravdu. A neberu ani jako nezdvořilost, když se mě na věk někdo zeptá. Po tom mém podivném životě je malý zázrak, že tu stále jsem a svůj věk hrdě ohlásím. A pokud mi bude dopřán věk paní Ramové, tak se na tu svobodu slova, pohybu a volného času také těším. Vám karma

0 0
možnosti

Věk je jenom číslice. Znám staré třicátnice a mladé šedesátnice! A taky vzpomínám na vrstevnice, nebo holky blízké mému věku, které už svíčky na dortu přidávat nikdy nebudou. Jedna odešla loni před Vánocemi a další letos v létě... Obě byly mladé a nebylo jim umožněno pobýt zde déle. Takže dokud vstávám s vědomím, že vím, co je za den a kam jdu a dokud se bez pomoci druhých obleču i nakrmím, dokud najdu věci, co jsem večer odložila, jsem ještě stále mladá...Nad věkem se neofrňujte, proč tady? Každým dnem se naučíte nebo dozvíte něco nového a to je príma, ne? Já ještě donedávna žila ve shonu, kdy jsem neměla čas na své já...žila jsem tolik let pro ty, kteří si toho nevážili, kteří si mě nevžili a dávali mi to najevo až jsem tomu sama uvěřila...Musela jsem se dostat na úplné dno, abych pochopila, že na prvním místě jsem a vždy budu jen já, aniž bych měla narcistické chování. Teprve teď si vážím sama sebe. Ale že mi to trvalo, co?;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik