Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K61a30r40e97l 80M83á60d80l76e

8. 11. 2016 23:48

Je chybou koupit si gothaj, špekáček nebo turistu v ceně podobné cenám za komanče a divit se, že chutnají dost ošizeně. Nejsem na tom tak, abych kupoval to nejdražší, ale metodou pokus - omyl se u blízkých obchodníků dají vychytat rozumné kompromisy mezi cenou a kvalitou, aby se mohlo kupovat najisto. Dá se třeba koupit levnější špekáček na utopence, ale do leča si připlatím za trochu kvalitnější, protože ten levný nakrájený na kostičky v leču dopadne jako nafouknutý kulatý amaroun moučné chuti. A na opékání je potřeba připlatit ještě o další kousek víc.

1 0
možnosti
Foto

Vítejte, už jste tady (asi) dlouho nebyl. Máte jistě pravdu. Jenže já jsem se přesvědčila, že až tak najisto nakupovat nemohu. Některé výrobky, které jsem před poměrně krátkou dobou považovala za dobré, najednou na kvalitě ztratily. Název a obal stejný, obsah však horší, zato cena vyšší. Když se mezi lidmi rozkřikne, že určitý výrobek je dobrý, stoupne odbyt, čehož využije výrobce ke snížení kvality a zvýšení ceny. Než výrobek svoji dobrou pověst ztratí, což trvá delší dobu, stačí se na něm výrobce (i prodávající) napakovat či zahojit. Začarovaný kruh, ze kterého je možné vystoupit tím, že si budeme vše vyrábět doma sami; jenže máme na to čas a je to vůbec dobré řešení?

0 0
možnosti
JR

J72a69r59a 15R80a28n13k

8. 11. 2016 22:17

Za naseho detsvi, nebo mladi take ony vlozky nebyly a po 68. zaplatpanbuh za ty dary byly vsude jinde tampony;-)

0 0
možnosti
AL

Za našeho mládí, to byly chutě, kdepak dneska! Dejte nám naše mládí :-))))

1 0
možnosti
Foto

Jen klid, a chvíli zjistíte, že imitací je i tenhle Váš blog ;-D

Chce to méně hysterie. A samozřejmě si hlídat, co kde kupujete.

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik