Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

U žen jste na jednu kategorii zapomněla (bohužel, zdaleka ne malou): Pak jsou takové maminky, co to chtějí tatínkovi "osladit", protože on zavinil rozpad jejich rodiny a tak prostě prudí a děti využívají jako posly vzkazů.  A denně jim připomínají, že jejich tatínek na ně platí málo, že musí chudák matka doplácet...No potěš koště. Takové děti mají ze života peklo.

0 0
možnosti
Foto

Lidi se během života často mění...jejich názory a postoje taky. Formuje je vztah i síly mimo ten vztah. Je to vždy loterie. Snad jen se dá říct, že z násilníka se nestane beránek, z flákače pracant apod...ale jinak ...

1 0
možnosti
DS

Naprostý souhlas, zažila jsem na vlastní kůži.R^

2 0
možnosti
JC

Není to o odpovědnosti, ale o lásce.

0 0
možnosti
OP

Máte pravdu, taky existují páry,které si sednou s kalkulačkou a počítají. Bohužel v hodně případech jim vyjde, že bude lepší spolu žít na hromádce načerno, protože přece "chudák svobodná matka". Řádné manželství a život v úplné rodině tento stát zrovna finančně nepodporuje. A ve státě, kde se všechno vykecá, se i případná kontrola ze sociálky dozví předem.

0 0
možnosti
Foto

Bratranec se ženil, když už dítě měl a říkal mimo jiné, že i kvůli daním je to výhodnější se vzít.....

1 0
možnosti
JK

J39a36n 31K78o70v20á90ř

5. 10. 2015 7:38

... normální člověk ani neví, jaké štěstí má, když si (chvála Bohu) vezme normálního člověka ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik