Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Já jsem na mateřské (pardon rodičovské) a tohle dělám denně, paní autorko, občas i s těmi nudlemi. U toho obstarám dítko, pohraji si s ním, učím ho na nočník, pochválím starší děti či pofoukám jim bolístku. Je fakt, že mám k tomu myčku (jako k stroj), starší děti, které pomohou a především super manžela, který, když dojde z práce, obstará dříví, pohraje si se synem, opraví, postaví či zorganizuje, co je třeba (naposledy ohrádky, které brání našemu synovi dostat se tam, kde by si mohl ublížit a napáchat škody). A k tomu všemu mi můj manžel říká, abych se na to všechno vybodla a šla s nimi ven, že zítra je taky den a když už mám ten vtíravý pocit (no pocit, tak to teď prostě je), že nic zásadního neudělám a v kuse už vůbec ne (například ty truhlíky), tak si vezme syna, jdou společně vyvenčit psa a já mám ring volný. Ale chápu Vás, taky jsem si dříve užívala tu bolestínskou roli matky pluku. Už ne, už se snažím život žít. A pak večer, když mám "volno", si ... třeba přečtu blogy. Hezký přeji Vám i všem ostatnímR^

2 0
možnosti

Mateřská dovolená je neustálá hoňka. A ještě nedoplacená!

0 0
možnosti
Foto

J42a11n95a 20M10a58j33o68v20á

29. 10. 2015 22:53

a já si ho vychutnala :-), stihla jsem dát dopořádku truhlíky (k pomoci naveleny manželovy děti), uvařit (k pomoci se přidala moje dcera), odpoledne turnaj v bowlingu a pak pohoda a klídek pro všechny. 

Aneb jaký si to uděláme....

2 0
možnosti
VF

Úděl žen?

 Myslím, že je to Váš problém. Ne všech žen.

3 0
možnosti
Foto

Když ona si paní autorka potřebuje jednou za čas poplakat jak si to doma blbě zařídila. Takový článek sem hodí alespoň 2x do roka.

1 0
možnosti
Foto

Připomnělo mě to písničku se stejným názvem - Úděl žen od Odyssey.

https://www.youtube.com/watch?v=0ovTUc_lPTE

0 0
možnosti
RE

A to ještě nepřivezli uhlí!:-)

2 0
možnosti
PM

P64e61t54r 27M83u41r95č97e55k

29. 10. 2015 22:10

Být Vašim mužem je asi ňamka ale ani já jsem neuž hálel, umyl jsem okna, dveře, vysypal truhliky, přesadil podzimní kytky, pohnojil letní, vyměnil vypínač, uvařil zelňačku, upekl sekanou, šťouchaný brambory to už jenomm levou zadní a devatenast nul nul jsem vyrazil na dvanáct hodin si odpočinout do roboty.       Česť práci. 

:-)N

3 0
možnosti

No já taky znám chlapy, co s přehledem zastávají ty ženské role a nestydí se za to. Ale jsou i tací, kteří si neumyjí po sobě ani hrneček, protože to jsou ženské role a jim by se asi něco stalo...

0 0
možnosti

Včera jsem uvařila, uklidila, napekla. Manžel déle spal, protože přišel domů pozdě večer. Když se vzbudil, udělala jsem mu kávičku a připravila snídani.

On totiž včera dělal až do večera na našem domečku, a to já zase ležela a odpočívala.

A jako on mi včera nevyčítal, že já ležím, když on maká, tak já mu dnes nebudu vyčítat to samé.

Vždy se najde chvíle, kdy někdo dělá víc a někdo míň, někdo vydělává víc a někdo míň. Ale tím se přece nebudu užírat a myslet si, že jsou na tom muži líp.

2 0
možnosti
JS

jaké si to uděláte, takové to máte ;-)

2 0
možnosti

Staréhoi psa novým kouskům nenaučím!

0 0
možnosti