Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak když jedu po dálnici a je plynulý provoz a jedu pořád stejně rychle, tak taky volant jen šolichám jednou rukou a druhou mám položenou na opěrce:-) Pohoda, jazz...:-)

0 0
možnosti
Foto

Dovedu sice řídit pravým ukazováčkem "na šesti", ale přece jen se držím toho starého "za deset dvě", na které jsem si za těch čtyřicet let tak zvykl, že mě neodradí ani ten airbag (zvyk je železná košile a tenhle krám je pro mě čerstvá novinka, o které doufám, že ji nikdy nespatřím v praxi). S těmi, kteří řídí jednou rukou a /nebo telefonují je lepší nejezdit (stačí, že jedou všude kolem nebo proti). To neustálé telefonování (či co?) vždy a všude je zřejmě epidemie (možná pandemie). Kolem chodí turisté, a místo pozorování krás (?) čumí do tabletu. Jede kolem cyklista, a místo aby držel řídítka, zírá do chytrého mobilu (kdyby se přerazil o mou kočku, která občas přebíhá přes cestu, nějaký "osvícený" soudce by naši rodinu ožebračil miliónovou náhradou tomu pablbovi, protože volné pobíhání vesnických koček je svinstvo). Jede kolem dívenka na "inlajnech" a huláká do telefonu jako (za mého mládí) četa vojáků cestou z hospody (o těch sdělovaných "duchaplnostech" ani nemluvě). Ale "divnej" budu asi já, protože si nemohu vzpomenout, kde můj mobil leží (no ano: mám ho také), takže ho s sebou nenosím (ani nevozím).

0 0
možnosti
Foto

... těmi řečmi o "ženské technické nedovzdělanosti" se nenechte znechutit: v tom podstatném máte pravdu.

1 1
možnosti
PS

Chtelo by to se občas technicky dovzdělávat,ne jen teoretizovat,ze?

2 3
možnosti

Kdysi dávno neměly osobní auta posilovač řízení a airbagy, takže proto za 10 min. dvě. Dnes to není na pořadu dne.

Mě učili v autoškole i používat spojku, ale dnes mám automat, takže mám řadit, nebo ne, autorko?

A dokonce jsem musel ukazovat při zkoušce, kde je karburátor a jak se pracuje se sytičem paliva. Dnes ani jedno z toho v autě nenajdete.

5 1
možnosti
Foto

I95v97o 80C72i48l19i50c16h

28. 5. 2015 7:18

Za 10 minut dvě učily autoškoly kdysi dávno za mně, dnes učí tři čtvrtě na tři, protože při tom prvním způsobu řidiči při případné nehodě pošle airback jeho vlastní ruce do obličeje.

5 0
možnosti
MK

Nemyslíte náhodou AIRBAG? Airback je "vzduchová zpátečka".

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik