Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no je pravda, po tý padesátce přichází tak trochu únava materiálu. Chtělo by to nějaký nový podněty. Já jsem téměř úspěšně vypakoval děti z domu, našel si novou partnerku (byl jsem k tomu ale donucen alkoholismem mé bývalé) a dnes si užívám života, když jsem do této doby myslel jen na ostatní.

0 0
možnosti

Depka ze života. Jinak  mám ještě výdrž a makám dokud doslova neodpadnu. Já se chci ještě na stará kolena naučit hrát na kytaru.

0 0
možnosti
RK

No a nenapadlo vás si třeba najmout pomoc do domácnosti? Jednou za měsíc pořádně uklidí, před Vánocemi umyje okna.....  k tomu si pořídíte spotřebiče které nepřidělávají práci, ale naopak jí šetří.... atd. ? Žijeme jen jednou a člověk by si život neměl nechat ničit.

1 0
možnosti
Foto

a není to ani tak drahý, má bývalá se tím živila.

0 0
možnosti
Foto

J68a73n77a 24M62a68j65o18v92á

12. 6. 2014 22:37

Tak já nevím, mne by tolik pesimismu asi zničilo.

Ale Vám asi ty poloprázdné sklenice a nespokojenost vyhovuje...tak s tím se nedá  hnout.

0 0
možnosti

Nebývala jsem taková...Tak pesimistická...

0 0
možnosti
RK

Vy mi připomínáte workoholiky. Taky mají šílený pocit svojí nepostradatelnosti. Proč si myslíte že to i jinde mají "udělané" tak blbě jako u vás?

1 0
možnosti

Já vím že jinde je to jiné - ale je mi vysvětlováno, že všude je to stejné, že všechny ženské musí doma dělat! Workoholik - do toho mám daleko.

0 0
možnosti
AK

Jak se rika: "Jaky si to udelas, takovy to mas." Kdyz byly deti male, tak  jsem je vykoupala ja, nebo manzel, udelala veceri a nez jsem se vratila od "uspani", tak manzel vsechno poklidil a vecer jsme travili v pohode. A ani dneska s tim nema problem aby mi pomohl.

Na druhou stranu kdyz delam velky uklid jsem doma radeji sama, aby se mi tam nepletl. Je zase pravda, ze zahradu jsem nikdy nesekala a auto nemyla.

1 0
možnosti

I58v45o 21Ž18á55č91e86k

12. 6. 2014 21:29

Po jednom dni, kdy se nic nedělá, nemůže vzniknout popsaná situace. Něco o tom vím, protože žiji sám. Mám doma brajgl, to ano, ale jeho vybudování mi trvalo podstatně déle.

1 0
možnosti
JH

Jo, já to znám, již dvacet let dělám všechno sám a zatím jsem neshnil. Jen byste se neměla cítit tak ublížená.

1 0
možnosti
Foto

No, já tu domácí práci zase tak vyčerpávající nevidím. Pere pračka, prádlo věším velmi spořádaně, a pak takřka nežehlím.... Teplou večeři dělám zhruba obden. Nádobí je za chvilku umyté ( myčku nemám), a když se mi nechce, řeknu velkým dětem. A nejmladšího syna učím, že má zdravý ručičky, takže si dokáže v pěti letech udělat sám svačinku a nádobí dát do dřezu. Požaduji od něj pomoc s nákupem ( jen naoko pár věcí - z principu) a se smetím... Zametám obden a vytírám týdně. Nemám pak cuky, když se v bytě žije. I v době,kdy jsem zaměstnaná a mám malé dítě, víc jak hodinu domácnosti rozhodně nedávám, nejsem otrokem domácnosti a potažmo rodiny. Zrovna v tomhle případě, o jakém píšete, si myslím, že "Jaký si to udělám, takový to mám ", platí beze zbytku.

4 0
možnosti
Foto

sbalte se, odjeďte někam na 14 dní pryč a až se vrátíte, tak buď bude doma bordel jak v tanku, anebo úplně normální pořádek. Ten váš pocit nepostradatelnosti je naprosto děsivý. Potom teprve dělejte závěry.

2 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik